Lediga jobb MTR Tech

Hos oss på MTR Tech utvecklas du konstant och lär dig nya saker i ditt hantverk. För framtidens viktigaste verktyg är inte hårdvara. Det är du.

Nu söker vi fler medarbetare till våra depåer och kontor runt om i Stockholm och Eskilstuna. Här nedan ser du några av de tjänster som vi erbjuder för tillfället. Se alla MTR Tech:s lediga jobb under "Lediga tjänster".

___________________________________

Lediga tjänster:

Svetsare Hammarbydepån.

Jobbet passar dig som har erfarenhet eller utbildning inom svets. Du är van vid att jobba i miljöer där höga krav ställs på dokumentation, kvalité och säkerhet.

Klicka här för att läsa mer och söka.

___________________________________

Reparatör Högdalen

Jobbet passar dig som har avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, har grundläggande kunskaper i ellära och som har intresse från mekaniskt arbete.

Klicka här för att läsa mer och söka.

__________________________________

Svarvare Västerås

Jobbet passar dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, och innehar kunskaper i ellära motsvarande gymnasienivå. Du behöver även ha god datorvana och språkkunskap inom svenska och engelska.

Klicka här för att läsa mer och söka.

___________________________________

Framtidens viktigaste verktyg är inte hårdvara - det är du 

Framtidens viktigaste verktyg kommer alltid att vara din yrkesskicklighet. Oavsett om du för dagen jobbar med enkel momentnyckel eller med ett avancerat diagnosverktyg.

Hos oss spelar det mindre roll var du kommer ifrån, och större vart du är på väg. Vi vill ha medarbetare som utvecklas med och hos oss.

Senast uppdaterad: 2024-02-07