Jobba med oss

Vi är cirka 3500 förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Utvecklas med och hos oss - se alla våra lediga tjänster

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. 

Utvecklas med och hos oss
Hos oss spelar det mindre roll var du kommer ifrån, och större vart du är på väg.

Vi vill ha medarbetare som utvecklas med och hos oss. Som Omar, som började på röda linjen som kundservicevärd och idag är stationschef med ansvar för 42 medarbetare och miljön på fem stationer.

Läs mer om våra vanligaste yrken och några av våra medarbetare.

Utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar
Den spårburna trafiken är nyckeln till morgondagens hållbara städer. Vi vill forma framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum. Vårt arbete ska förbättra både resa och destination. Vi vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare. Det innebär att vi både har ett stort ansvar och stora möjligheter att bidra till social hållbarhet i de samhällen där vi verkar.

Läs mer om hur vi bidrar till de sahällen där vi verkar.

Flera olika bolag
MTR Nordic Group består av MTR Tunnelbanan, MTRX, MTR Tech, MTR, MTR Facility Management, MTR Mälartåg och det nordiska koncernbolaget MTR Nordic. MTR har även startat en yrkeshögskola med en lokförarutbildning samt en tågteknikerutbildning.

Läs mer om våra verksamheter.

Läs mer om MTR Yrkeshögskola.

Senast uppdaterad: 2024-06-19