Jobba som svetsare på MTR

Inom fordonsunderhållet hos MTR Tech har vi flera uppdrag där svetsning ingår. Ofta avancerad svets i komplexa projekt. Vi rekryterar nu fler svetsare till vår depå i Hammarby.

svets

 Läs mer och sök här! 

Var med och utveckla tunnelbanans fordon i ett nytt spännande projekt
Hos oss får du jobba med den senaste maskinparken och tekniken, i en  välorganiserad arbetsmiljö i världsklass. Den största delen av vårt svetsarbete är inom rostfritt, och den svetsningen som vi utför inom fordonsunderhållet kräver stor skicklighet samt noggrannhet att följa ritningar och instruktioner. Vi utför avancerad svetsning på vagnarnas rostfria stålkonstruktion med höga krav på dokumentation, kvalité och säkerhet. 

För att du ska få bästa förutsättningar att utföra ditt jobb, kommer du få tid och stöd av våra tekniker när du övar och lägger prov enligt vår utbildningsplan i våra specialutvecklade utbildningsboxar. Vi lägger stort fokus på arbetsutrustning av högsta kvalité och bra arbetsmiljö i vår stora och ljusa verkstad. Du jobbar inom ett team med svetsare, men också självständigt.

Som svetsare får du chans att vara delaktig i hela produktionsprocessen, från metodutveckling till arbetsmiljöanpassning. Hos MTR Tech får du möjlighet att fortsätta utveckla ditt hantverk och vara med och utveckla tunnelbanan.

Lär känna dina nya kollegor
I den här intervjun berättar Martin Hallberg, svetsare och kvalitetstekniker på MTR Tech , mer om hur det är att jobba som svetsare inom tunnelbanan.

I det här specialavsnitt av MTR:s podcast med fokus: Svets berättar Robby Wahlberg gruppchef på MTR Tech, mer om vad det innebär att arbeta som svetsare inom tunnelbanan och om AMS-projektet. 


 Läs mer och sök jobbet här! 

Senast uppdaterad: 2024-02-15