Graduate Trainee Program

Vårt gedigna graduatetrainee program är ett led i vår långsiktiga strategi och utveckling för att locka fler att vilja arbeta med att skapa hållbara städer med kollektivtrafiken i centrum. Programmet sträcker sig över 24 månader och har en tydlig internationell prägel då det innefattar ett halvår på någon av våra internationella kontor i Melbourne, London eller Hong Kong.

 Vårt traineeprogram blev nyligen framröstat av landets universitets- och högskolestudenter till plats sex bland Sveriges traineeprogram för högskoleingenjörer. Något vi är mäkta stolta över!

Tillsvidareanställning från start

Grundkravet för att kunna söka är en avslutad masterexamen från universitet eller högskola inom de senaste två åren.Vi ser framför oss att våra Graduates kommer från lite olika utbildningsbakgrunder som till exempel engineering, business management, finance, teknik, HR, kommunikation och IT, men vi är även öppna för andra inriktningar.

Syftet med programmet är att du ska få en bred grund och göra dig redo för en avancerad specialist eller ledarroll på lite längre sikt.Vi erbjuder också en tillsvidareanställning från start, då vårt mål är att behålla talanger inom verksamheten på lång sikt.

Du genomgår ett program som består av fyra block, inklusive en utlandsperiod, där du får arbeta inom olika avdelningar. Du blir del av ett team och kommer att arbeta med arbetsuppgifter inom exempelvis analys och verksamhetsutveckling.

Möt våra trainees här!

Senast uppdaterad: 2023-06-16