MTR på Järvaveckan – med målet att anställa nya medarbetare

2023-05-23 11:03

MTR deltar på Järvaveckan för sjätte året i rad – ett forum med fokus på integration och demokratifrågor. Sedan 2018 har vi anställt över 150 nya medarbetare genom att rekrytera på plats på Järvaveckan och även i år är förhoppningen att hitta nya medarbetare. Järvaveckan äger rum den 31 maj–3 juni på Spånga IP i Stockholm.

jarvaveckan

Järvaveckan är ett årligen återkommande forum och en mötesplats där företrädare för politiska partier, intresseorganisationer och företag samlas och diskuterar samhällsfrågor. En plats för mångfald, inkludering och social hållbarhet där respekt och gemenskap pekar ut riktningen för årets tema ”Morgondagens Sverige”.

-Järvaveckan är en av årets viktigaste händelser för oss på MTR – både för att det ger oss en möjlighet att hitta nya värdefulla medarbetare och för att delta i samhällsfrågor där MTR är en viktig spelare. För att bidra till ett hållbart och inkluderande samhälle krävs delaktighet och det tänker vi bidra med även i år, säger Henrik Dahlin, VD på MTR Nordic.

Besökare på Järvaveckan är välkomna till vårt tält för att höra mer om hur vi arbetar med dessa frågor och för att prata jobb- och utbildningsmöjligheter.

Under lördagen den 3 juni klockan 14.30-16.30 arrangerar vi också ett rekryteringsevent i seminarietältet ”Malmö”. Vi gör speed-intervjuer för flera tjänster under rekryteringseventet, bland annat tunneltågförare, repratörer och lokalvårdare. Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för att bli en av dem vi intervjuar. Under rekryteringseventet är du också  välkommen att prata med våra rekryterare om vilka jobb- och utbildningsmöjligheter som erbjuds inom MTR samt höra medarbetare berätta om sin vardag.

Förra gången gav Järvaveckan oss 57 nya medarbetare och året dessförinnan blev det 41. Totalt har mer än 150 medarbetare rekryterats utifrån de rekryteringstillfällen som genomförts under tidigare Järvaveckor.

-Vi har varit engagerade i Järvaveckan varje år sedan starten och många av våra medarbetare har rekryterats den vägen. Vi har alltjämt ett rekryteringsbehov och hoppas i år komma i kontakt med fler framtida medarbetare som vill vara med att sätta samhället i rullning, säger Henrik Dahlin.

Läs mer om Bashar Othman som  fick jobb som tunneltågförare efter MTR:s rekryteringsevent på Järvaveckan här.

Tid: 31 maj–3 juni, kl. 14.00–20.00

Plats: Spånga IP, Stockholm

Mer information: jarvaveckan.se

Senast uppdaterad: 2023-05-31