Järvaveckan 2023

Under de senaste åren har MTR anställt över 150 nya medarbetare som vi träffat på Järvaveckan. Kanske blir du nästa? Vi rekryterar på plats på Järvaveckan i år igen!

Medarbetare hälsar på arbetssökande

Sök jobb hos oss under Järvaveckan 2023! Vi gör speed-intervjuer för flera tjänster redan på lördag 3 juni, kl 14.30-16.30.

 

Så här gör du om du vill ta chansen att jobba hos MTR och bli intervjuad på plats på Spånga IP:

1. Sök någon av tjänsterna nedan

2. Gör online-testet som skickas till dig via e-post, senast 1 juni

3. Går du vidare blir du inbjuden till speed-intervju lördag 3 juni på plats på Järvaveckan

 

Speed-intervjuerna kommer att göras för jobben nedan. Klicka på respektive roll för att komma till rekryteringsannonsen.

 

Tunneltågförare

Stationsvärd

Lokalvårdare

Kundservicevärd

Reparatör

Svetsare

 

Träffa oss också i vårt utställartält på onsdag 31 maj och torsdag 1 juni, där vi berättar om vilka jobb- och utbildningsmöjligheter vi har. Hör även mer om övriga lediga tjänster som går att söka under tiden som Järvaveckan pågår, såsom lokförare, projektingenjör, IT-arkitekt, fastighetsvärd och service- och driftledare. Du hittar alla lediga tjänster här.

 

Vi på MTR har rekryterat medarbetare under Järvaveckan flera gånger tidigare. Totalt har vi anställt över 150 fantastiska, nya medarbetare som vi träffat på Järvaveckan. Sök redan nu eller kom och träffa oss i vårt tält.

 

Vad är Järvaveckan?

Järvaveckan är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för ett inkluderande samhälle och går av stapeln på Spånga IP, 31 maj-3 juni. MTR har varit med på Järvaveckan sedan starten 2017. Självklart är vi med i år igen!

 

Läs mer på järvaveckan.se.

Senast uppdaterad: 2023-05-27