MTR på Armada 2019

2019-11-18 22:24

När arbetsmarknadsdagarna Armada på KTH startar finns MTR på plats och kommer att erbjuda möjligheten att söka summer internships inom koncernen direkt i montern. Som ett av världens ledande tågbolag har MTR stora behov av specialister och ingenjörer som vill vara med och utveckla framtidens hållbara städer.

MTR på Armada

– Vi ser en stor potential att vända oss direkt till de ingenjörer vi behöver rekrytera för att kunna växa, driva fram en hållbar samhällsutveckling och fortsätta vara ett ledande företag i branschen både i Sverige och i världen, säger Josefina Magnusson, projektledare för MTR på Armada.

MTR har under flera år erbjudit studenter från alla lärosäten i Sverige att söka Summer Internship inom koncernen. Det ger en möjlighet att för studenter att få direkt kontakt med näringslivet och en inblick i att arbeta i ett internationellt företag med verksamhet i Hong Kong, Australien, Storbritannien och Kina. Norden ses som en framtidsmarknad där MTR Nordic planerar för en fortsatt expansion under de kommande åren.

Är du student på KTH välkomnar vi dig att diskutera Summer Internships, hur det är att vara ingenjör på MTR eller andra idéer du har med oss i vår monter på Armada. Vi uppmanar er också att passa på och fråga oss allt om vårt företag och vår bransch både i Sverige och världen.

MTRs verksamhet har växt stadigt i Sverige sedan starten för nästan exakt 10 år sedan, 2009, då vi började driva Tunnelbanan i Stockholm på uppdrag av SL. Sedan dess har verksamheten utökats med underhållsbolaget MTR Tech och MTR Express som kör snabbtåg till Göteborg och Pendeltågstrafiken i Stockholms län. Vi tror att kollektivtrafiken och tågbranschen är central för en hållbar framtid och samhällsutvecklingen i stort.

MTR är ett börsnoterat bolag i Hong Kong som startades där 1975 och har idag verksamhet på tre kontinenter. Möjligheter finns till utbyten för anställda specialister inom hela koncernen.


Vill du veta mer om hur det är att vara ingenjör hos oss på MTR?

Senast uppdaterad: 2019-12-06