MTR:s trygghetschef nominerad till Årets Säkerhetsperson

2015-09-02 13:48

Roger Eriksson, trygghetschef på MTR, har nominerats till ”Årets Säkerhetsperson 2015”, säkerhetsbranschens mest prestigefyllda pris som delas ut vid Security Awards i Stockholm. 

MTR:s trygghetschef Roger Eriksson

Under Security Awards delas priser i 14 prisklasser ut.”Årets Säkerhetsperson” är en av de tyngsta titlarna i sammanhanget. Förutom MTR:s trygghetschef Roger Eriksson är 2Secure-grundaren Mattias Nygren och säkerhetskonsulten Ann-Sofie Ljungstedt nominerade.

Det känns hedrande att vara en av de nominerade till ”Årets Säkerhetsperson” tillsammans med så tunga namn. Jag och mitt team på MTR har under lång tid arbetat hårt och dedikerat med trygghet och säkerhet och detta är ett fint betyg för det arbetet. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att jag bara är en frontfigur i sammanhanget. MTR:s framgångsrika trygghetsarbete är en laginsats och alla inom MTR har en del i denna nominering, säger Roger Eriksson.

Security Awards anordnas av Skydd och Säkerhet, säkerhetsbranschens största facktidning, för sjätte året i rad. Vinnarna presenteras den 17 september 2015, vid en tillställning på Café Opera i Stockholm. 

För mer information om Security Awards, klicka här.

Senast uppdaterad: 2019-12-06