MTR rekryterar på Järvaveckan även i år

2024-04-11 14:17

För sjunde året i rad deltar MTR på Järvaveckan – ett forum med fokus på integration och demokratifrågor. Under Järvaveckan kommer MTR att rekrytera på plats till cirka 100 tjänster samt delta i samtal kring bland annat trygghet och vikten av ökad integration på arbetsmarknaden.

MTR Järvaveckan
Järva

Sedan Järvaveckan 2018 har MTR genomfört snabbintervjuer på plats och anställt närmare 200 nya kollegor som ett resultat av rekryteringsinsatserna, varav cirka 40 nya medarbetare förra året. Det handlar om tjänster som till exempel tunnelbaneförare, kundservicevärdar, tågtekniker, stationsvärdar och lokalvårdare.

– Som stor arbetsgivare har vi både ansvar och möjlighet att bidra till en arbetsmarknad som är tillgänglig för fler och därmed ett mer inkluderande samhälle. Vi delar Järvaveckans övertygelse om att det krävs delaktighet och engagemang för att åstadkomma ökad inkludering. Därför är det självklart för oss att vara med även i år – för sjunde året i rad, säger Caroline Åstrand, koncernchef för MTR i Sverige.

Järvaveckan är ett årligen återkommande arrangemang som har kommit att bli en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. Syftet med Järvaveckan är att öka inkludering i samhället genom att främja öppenhet och dialog.

MTR kommer att finnas på plats med utställartält under onsdagen och torsdagen, där det finns möjlighet att höra mer om vilka jobb vi har och hur rekryteringsprocessen går till. Under lördagen kommer MTR precis som tidigare år att genomföra ett rekryteringsevent, där målet är att intervjua över 100 personer på plats. Här hittar du mer information om vilka jobb vi intervjuar för och hur du söker.

Järvaveckan 2024 äger rum den 29 maj – 1 juni på Spånga IP som ligger på Järvafältet i norra Stockholm. Läs mer på jarvaveckan.se.

Senast uppdaterad: 2024-05-22