MTR på Järvaveckan 1-5 juni – detta händer på Spånga IP

2022-05-30 08:46

För femte året i rad deltar MTR som partner på Järvaveckan, en politikervecka med fokus på integration och demokratifrågor. Järvaveckan äger rum 1-5 juni på Spånga IP och samtliga politiska partier kommer närvara.

Järvaveckan 2019

MTR medverkar med ett utställartält med många olika aktiviteter under hela veckan samt arrangerar ett rekryteringsevent lördagen den 4 juni. Ta chansen att söka ett av våra 150 lediga jobb och träffa oss under Järvaveckan för speed-intervju!

Dessutom medverkar representanter för MTR i flera olika paneldebatter med fokus på arbetsmarknad, trygghet och integration.

MTR stödjer också Järvaveckan genom att MTR Facility Management ansvarar för plockstädet på området samt sätter upp annonser för Järvaveckan i tunnelbanan.

PROGRAM

Onsdag 1 juni
I vårt tält gör vi reklam för de jobb som går att söka hos oss just nu. Vi uppmanar alla som är intresserade av något av våra jobb att söka, och de som gör det under veckan kan få möjlighet att medverka på vårt rekryteringsevent som genomförs lördagen den 4 juni.

Torsdag 2 juni
17.00-18.00
Seminarium på stora scenen: Tudelningen på arbetsmarknaden - hur ska vi minska gapet mellan utrikes- och inrikes födda? 
Medverkande från MTR: Henrik Dahlin, vd MTR Nordic Group

17.30-18.30
Seminarium: Från ord till handling i arbetet med mångfald och inkludering
Medverkande från MTR: Maria Callaghan, HR Business Partners

Fredag 3 juni
I vårt tält får man testa att klottersanera en vägg – den som klarar det på kortast tid vinner biljetter med MTRX. MTR:s trygghetschef Karl Forsberg är också på plats för att svara på frågor om trygghet i kollektivtrafiken.

Lördag 4 juni
12.00-15.00
MTR:s rekryteringsevent med speedintervjuer till följande roller: lokalvårdare, tunneltågförare, svetsare, reparatörer och tågtekniker.
12.00-13.00
Seminarium på stora scenen: Mångfald och rekrytering
Medverkande från MTR: Linda Myhrman, VMV Manager

Söndag 5 juni
17.00-18.00 
Avslutningsceremoni med avtackning av partners. 
Medverkande från MTR: Caroline Åstrand, vd MTR Tunnelbanan

 

Senast uppdaterad: 2022-06-02