MTR Facility Management tecknar avtal med Kommanditbolaget Trängkåren om lokalvårdstjänster

2021-06-15 10:59

Den 7 juli, tar MTR Facility Management över ansvaret för lokalvården av de allmänna ytorna i fastigheten Trängkåren 7, vilket innefattar DN- och Tidningshuset. Avtalet med Kommanditbolaget Trängkåren blir ett av de första nya kommersiella uppdrag MTR Facility Management åtar sig utanför befintliga kollektivtrafiknära uppdrag.

MTRFxTrängkåren webb snurra

Den 1 oktober 2020 var starten för MTR Facility Management i Sverige. Verksamheten som tidigare var ett affärsområde inom MTR Tunnelbanan blev i slutet av förra året ett eget bolag inom den nordiska MTR-koncernen, i syfte att bredda affären och utmana FM-marknaden.

Nu står det klart att MTR Facility Management tecknar avtal med Kommanditbolaget Trängkåren om lokalvårdtjänster i fastigheten Trängkåren 7, vilket innefattar DN- och Tidningshuset. Avtalet gäller från och med den 7 juli.

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att ta över lokalvården i DN- och Tidningshuset. Vårt mål är att utöka våra uppdrag i Stockholm och att då få börja med att ansvara för städning av de allmänna ytorna i två av stadens mest välkända byggnader känns fantastiskt kul säger, Mia Rådberg, vd MTR Facility Management.

Idag har MTR Facility Management sedan tidigare uppdrag för såväl tunnelbanan som pendeltågen i Region Stockholm. Uppdragen innefattar dygnet runt bemanning med allt från höghöjdsstädning, städning i säkerhetsklassad miljö, akutinsatser vid olyckor och särskilda händelser, fordons- och stationsstäd, till halkbekämpning, avfallshantering, klottersanering, kundtjänst, larmövervakning och fastighetsförvaltning.

För mer information om MTR Facility Management, besök: www.MTRfm.se

För kontakt gällande MTR Facility Managements tjänster:
Carl Ask, verksamhetsutvecklare
Direkt: +46 (0)73 - 505 82 23
Växel: +46 (0)8-5786 1000
E-post: carl.ask@mtr.se

Senast uppdaterad: 2021-06-15