MTR Express utökar kundportföljen med Scania och Volkswagen Group AB

2016-11-07 22:28

Nu ansluter sig lastbilstillverkaren Scania och Volkswagen Group AB (båda inklusive dotterbolag) till MTR Express kundkrets. Scania uppger bland annat att miljö- och prisfördelar samt MTR Express dokumenterat goda punktlighet varit avgörande för valet av reseleverantör.

- Vi har slutit ett samarbetsavtal med Scania och Volkswagen Group med villkor som initialt sträcker sig till årsskiftet 2017/2018. Avtalet innebär specialanpassade rabatter för bolagens medarbetare men utöver det har vi också skräddarsytt ett erbjudande för bolagens anställda då de reser tillsammans. Vi är mycket glada för att Scania och Volkswagen Group AB valt att teckna avtal med oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Nina Alexandersson, Key Account Manager vid MTR Express.

Avtalet gäller tillsvidare och inkluderar Scania respektive Volkswagen Group AB och deras samtliga dotterbolag. Avtalet innebär att de individuella biljetterna rabatteras men innehåller också en skräddarsydd del som ger utökade möjligheter till nyttjande av tågets suiter för exempelvis möten ombord. Avtalsrabatterna kommer på kundens begäran endast att finnas tillgängliga genom Scanias och Volkswagen Groups kontrakterade resebyrå.

Scania och Volkswagen Group är företag med ett stort miljöengagemang. Scanias Travel Manager Åsa Ward, kommenterar avtalet så här:

- Vår ambition är att teckna tjänstereseavtal med leverantörer som precis som vi på Scania har högsta fokus på hållbarhet. Vi vill kunna erbjuda våra resenärer extra mervärden med tanke på respekt för individ och hälsa, bra pris och ett bra miljöalternativ. Tack vare detta avtal med MTR Express kan våra resenärer nyttja tiden på bästa sätt antingen för att vila, jobba eller ha möten och det med ett så litet miljöavtryck som möjligt till ett så bra pris som möjligt. Dessutom har MTR Express dokumenterat högst punktlighet, något som givetvis också är viktigt för våra medarbetare.

Avtalet gäller från och med nu och löper med nuvarande villkor fram till och med årsskiftet 2017/2018.

 

Senast uppdaterad: 2019-12-06