MTR medverkar på Järvaveckan Live 2021

2021-02-23 17:24

Nu står det klart att Järvaveckan blir Järvaveckan Live den 2–6 juni. För MTR som tre år i rad varit sponsor till Järvaveckan är en medverkan även i år en självklarhet. Som partner till Järvaveckan Live kommer vi att bidra ekonomiskt, men också delta i flera av de live-sändningar som görs under veckan.

Järvaveckan Live 2021

Med 100 dagar kvar meddelar idag Järvaveckan att årets upplaga kommer sändas live direkt från Rinkeby i Stockholm den 2–6 juni. Under ledning av profilerade programledare kommer publiken under fem dagar och 100 timmar att bjudas in till möten och samtal mellan människor.

Vi som sedan 2017 deltagit på Järvaveckan kommer att utöver vårt ekonomiska bidrag till stiftelsen The Global Village som arrangerar Järvaveckan även medverka i flera olika programpunkter.

– Järvaveckan har sedan start varit ett självklart och lyckat sätt för oss att hitta nya medarbetare, men vårt engagemang sträcker sig bortom det. Vi är nämligen övertygade om att vi genom att engagera oss i de samhällen där vi verkar kan fånga upp och bredda våra perspektiv och därigenom både bli en bättre arbetsgivare och en bättre leverantör av spårbunden trafik, säger Julia Valentin, Head of Communications på MTR Nordic.

Järvaveckan har sedan starten 2016 blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. Den senaste Järvaveckan slog publikrekord med 53 000 besökare. I år är ambitionen att nå ut till ännu fler.

– En av styrkorna med Järvaveckan är samtalen och möten mellan människor som annars inte hade ägt rum på grund av segregationen. Järvaveckan har samlat politiker, företag och medborgare i förorten så att vi kan tala med varandra istället för om varandra. Med Järvaveckan Live har vi möjlighet att bygga vidare på det och låta publiken besöka och höra röster från fler platser i Sverige, säger Ahmed Abdirahman.

Utöver MTR medverkar även följande partners: Axel Johnson, Gullers Grupp, Swedbank, Dina försäkringar, Ericsson, Riksbyggen, Unionen, TCO, Rinkeby 50 år och Familjebostäder. Järvaveckan Live anordnas i samarbete med Stockholms stad och Gålöstiftelsen.

Järvaveckan Live kommer vara tillgänglig på flera olika digitala kanaler utöver den egna plattformen. Läs mer på: www.jarvaveckan.se.

Senast uppdaterad: 2021-03-08