226 intervjuer under helgens massrekrytering

2022-06-08 14:58

I helgen under Järvaveckan genomförde MTR så mycket som 226 intervjuer för olika tjänster inom företaget. Järvaveckan har genom åren visat sig vara en plats där man kan nå väldigt många som har rätt kompetens och är intresserade av att arbeta med att köra och underhålla tåg.

Järvaveckan 2022

I helgen under Järvaveckan genomförde MTR så mycket som 226 intervjuer för olika tjänster inom företaget. Det finns hela tiden behov av att anställa nya tunneltågsförare, reparatörer, stationsvärdar, svetsare, lokalvårdare och många andra och under åren har just Järvaveckan visat sig vara en plats där man kan nå väldigt många som har rätt kompetens och är intresserade av att arbeta med att köra och underhålla tåg.

“Det här är första gången efter pandemin som vi genomför massrekryteringar på Järvaveckan och vi är mycket nöjda med utfallet, säger Julia Valentin som är kommunikationschef på MTR. Många av de 226 som vi hann med att intervjua i helgen kommer snart att vara anställda av oss och se till att tunnelbanan, pendeltågen och Mälartåg fungerar på bästa sätt.”

Det är naturligtvis inte bara under Järvaveckan som MTR söker medarbetare, lediga jobb anmäls regelbundet på vår hemsida under ”Lediga tjänster”.

Senast uppdaterad: 2022-06-08