Lokförare

Som lokförare på MTR är du ansvarig för att på ett säkert och tryggt sätt framföra tåget i enlighet med tidtabell.

Traindriver

Du erbjuds en roll med mycket ansvar i en händelserik miljö, där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med servicevärdar, tågvärdar och stationsvärdar är du ansiktet utåt mot våra kunder. Med fokus på ständiga förbättringar och nöjda kunder arbetar du för att bibehålla och öka antalet nöjda tågresenärer. Du har en central roll i kommunikationen med trafikledning och resenärer, i synnerhet vid trafikstörningar. Allt för att ge kunderna den bästa reseupplevelsen! 

När du arbetar som förare inom MTR Pendeltågen med stationering i Södertälje eller Stockholms C får du arbeta i en utmanande och stimulerande miljö mitt i ”Stockholms-pulsen”, där antalet resenärer är högst i Sverige. Arbetstiderna är flexibla och du börjar och slutar alltid din arbetsdag på din hemmastation.

När du arbetar som förare inom MTRX med stationering i Stockholm eller Göteborgså hamnar du i ett ungt bolag med stora ambitioner och här får du en unik chans att vara med och bygga upp något helt nytt inom tågbranschen, samtidigt som du har en stark koncern i ryggen. Du blir en del av en företagskultur där vi tillsammans löser situationer som uppstår, och gemensamt skapar världens bästa kundupplevelse för våra resenärer. När det finns utrymme kommer du också att förstärka servicebemanningen ombord på tåget genom att arbeta som servicevärd.

Senast uppdaterad: 2022-11-15