Jobbar du med Mälartåg på SJ idag?

Jag som skickar denna hälsning heter Frida Ukmar och är VD för MTR Mälartåg. Jag vill börja med att uttrycka min förhoppning om att snart kunna hälsa dig som läser varmt välkommen till MTR!

 När du får denna hälsning är det fortfarande mycket arbete som återstår innan MTR tar över ansvaret för Mälartåg – vilket vi gör den 12 december 2021. Som en följd av den rättsliga process som pågår har vi sedan tidigare träffat ett temporärt avtal med Mälardalstrafik. Det avtalet gör att vi kan fortsätta förberedelsearbetet oavsett vad som händer i överklagandeprocessen och du som medarbetare kan känna dig trygg i att verksamheten fortsätter att rulla även efter den 12 december.

Vi har kommit en bra bit på väg i mobiliseringsarbetet och många bitar håller på att falla på plats. Vårt fulla fokus ligger på att göra övergången av Mälartågsverksamheten så smidig som möjligt för både resenärer och dig som arbetar inom Mälartåg. Det är alla kollegor som är navet i verksamheten och din och dina kollegors samlade kunskap och erfarenhet kommer att utgöra grunden för vår gemensamma resa och utvecklingen framåt.

Jag kan tala för alla på MTR när jag säger att vi känner ett stort ansvar och ödmjukhet inför möjligheten att just du, tillsammans med Mälartågs övriga fantastiska medarbetare, väljer att arbeta hos oss.  Tillsammans med er vill vi förvalta och förfina Mälartåg och MTR. Det är så vi ser på utveckling; vi tar inte bara över en verksamhet utan ser detta steg som en möjlighet att utvecklas tillsammans och att lära av varandra.   Om du har frågor eller funderingar som du vill få svar på är du redan nu varmt välkommen att skicka dem via e-post till malartag@mtr.se 

Jag ser fram emot resan tillsammans dig och alla andra nya kollegor på Mälartåg! ​

Vänliga hälsningar                  

Frida Ukmar

Senast uppdaterad: 2021-08-16