Hej medarbetare inom underhållet för Mälartåg!

MTR Tech är MTR:s underhållsbolag och det är tillsammans med oss på MTR Tech som du som jobbar med underhåll för Mälartåg kommer att fortsätta arbetet med att sätta Mälardalen i rullning. På MTR Tech är vi nästan 600 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och reparatörer. Vi ser fram emot att snart få träffas och att börja vår resa tillsammans!

På den här sidan hittar du information och uppdateringar kring de förberedelser som pågår inför övertagandet. Du kan också läsa mer om vad vi gör på MTR Tech idag och hur det är att jobba på MTR.

Kontakt

Har du frågor redan nu är du varmt välkommen att höra av dig till oss genom att mejla till malartag@mtr.se.

På gång just nu

Det är fortfarande mycket arbete som återstår innan MTR tar över driften av Mälartåg – vilket vi gör den 12 december 2021. När upphandlingen överklagades träffade vi ett temporärt avtal med Mälardalstrafik. Det avtalet gäller i minst 2 år och du som medarbetare kan känna dig trygg i att verksamheten fortsätter att rulla även efter den 12 december, oavsett vad som händer i överklagandeprocessen.

Vår förhoppning är att kunna ge dig inom underhållet ett erbjudande om övergång till MTR Tech som arbetsgivare innan midsommar.

 

Senast uppdaterad: 2021-04-30