Vikarierande produktionschef Rissnedepån

Sundbyberg

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef kommer du få ansvara för dina medarbetare med syfte att operativt ansvara och driva dem framåt. De team du kommer vara ansvarig för har en bred kompetens och utför många olika typer av uppdrag, i teamet ingår både reparatörer och rangerare.

Du coachar, utvecklar och leder medarbetarna genom att:
- Säkerställa att din produktionen håller rätt kvalitet och levererar enligt mål.
- Bryta ner övergripande mål på individnivå och på ett strukturerat sätt utveckla och skapa goda förutsättningar för att medarbetarna ska kunna nå sina lång- och kortsiktiga mål.
- Hålla i regelbundna utvecklings-, uppföljnings- och lönesamtal.
- Leda och fördela arbetet på ett sätt så att befintlig kompetens utnyttjas på bästa sätt och enligt prioriteringsordning.
- Arbeta med uppföljning av medarbetare, arbetsplatsobservationer, disciplinära ärenden och rehabilitering.
- Medverka vid rekrytering, introduktion och uppföljning av nyanställda.
- Agera som förebild och arbetsgivarrepresentant och medverkar i företagets ständiga utveckling i syfte att förbättra och effektivisera.
- Ansvara för att information förmedlas från ledning till medarbetare inom det egna teamet, och säkerställer att informationen tas emot.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år med start från 1/1 2023. Tjänsten är heltid med placering i depån i Rissne. Gruppen du ansvarar för arbetar i dag främst skift. Du kommer främst att jobba dagtid, du förväntas dock vara tillgänglig för att möta personalen på andra tider om det behövs. Du rapporterar till depåchefen för Rissne depån.

Kvalifikationer

För att fungera i rollen krävs det att du är flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är drivande, engagerad och har en god förmåga att få med dig andra. Att arbeta strukturerat och analytiskt gillar du och du är även bra på att ta beslut i pressade situationer. Viktigt är att du känner dig trygg i dig själv och din roll och vågar ta ansvar även om det inte alltid blir helt rätt.

Vidare har du:
- Erfarenhet från en ledarroll.
- Erfarenhet från verkstad, industri eller annat tung-tekniskt område, gärna i form av en ledarroll.
- Dina svenska kunskaper i tal och skrift är mycket goda.
- God IT-vana.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-01-01

Tidsbegränsad till: 2023-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-15
Referensnummer: C110766

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-11-11