Verksamhetsutvecklare

Stockholm

Arbetsuppgifter

Ta steget in i framtidens Facility Management med MTR - Utveckling, Innovation och Karriärmöjligheter!

Är du redo att bli en del av vårt dynamiska och engagerade team på vår spännande tillväxtresa? Hos MTR Facility Management har vi som mål att skapa ett Facility Managementbolag i världsklass, och vi söker nu drivna verksamhetsutvecklare som vill vara med och förverkliga detta mål.

Din roll hos oss:

Som verksamhetsutvecklare hos MTR Facility Management kommer du att vara en nyckelspelare på vår spännande utvecklingsresa. Tillsammans med vårt drivna team kommer du att vara delaktig i att erbjuda våra FM-tjänster till fler företag och driva framgångsrika förändringar. Med fokus på kundnytta, optimering och kostnadseffektivisering kommer du att vara med och utveckla verksamheten genom att följa upp, analysera, utmana, planera och implementera. Du kommer också att leda och delta i spännande utvecklings- och förbättringsprojekt.

MTR Facility Management befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas, och som en viktig del av vårt team kommer du att vara med och bygga upp en stabil grund för vårt tillväxtmål. Vi behöver din kompetens och erfarenhet för att skapa framgångsrika ramverk och fortsätta utvecklas i den takt vi önskar.

Dina ansvarsområden inkluderar:

Att utveckla verksamheten i enlighet med MTR Facility Managements mål, kundavtal och strategier som utgör grunden för vår framgång.

Att leda utvecklings- och förbättringsprojekt och ansvara för resultat och tidplan.

Att analysera verksamhetsdata för att identifiera behov av förändring och utveckling samt föreslå mätetal som leder verksamheten i en positiv riktning.

Att skapa rapporter, analyser, beslutsunderlag och presentationsmaterial för MTR Facility Managements företagsledning, kunder och andra intressenter.

Att koordinera, stötta och vara en samarbetspartner inom MTR Facility Management och MTR-koncernen.

Du kommer att ingå i ett team av erfarna verksamhetsutvecklare med olika ansvarsområden. Tillsammans kommer ni att arbeta nära interna funktioner och ha många externa kontaktytor. Du kommer att rapportera direkt till Head of Operational Development.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare hos oss tror vi att du är en lösningsorienterad och målinriktad person som blomstrar i en snabbrörlig miljö. Du är noggrann, har höga kvalitetskrav, tar egna initiativ och är självgående. Som person är du positiv, social och trivs med att samarbeta och skapa nya kontakter. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss.

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av arbete inom verksamhetsanalys, verksamhets- och processutveckling eller projektledning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av förändringsarbete, företrädesvis inom Facility Management, industri, produktion eller logistik inom en större organisation. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att analysera stora datamängder och har arbetat med rapport- och dataanalysverktyg. Eftersom du kommer att ha kontakt, utbyta erfarenheter och rapportera till olika delar av MTR-koncernen på global nivå, behärskar du engelska flytande i både tal och skrift.

Gör karriär med oss på MTR Facility Management och ta del av en spännande utvecklingsfas där du spelar en viktig roll i att skapa ett Facility Managementbolag i världsklass. Ansök idag och bli en del av vårt framgångsrika team!

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Namn, Titel, via förnamn.efternamn@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-18
Referensnummer: C141809

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-05-25