Verksamhetsutvecklare

Stockholm

Arbetsuppgifter

Din roll hos oss
I rollen som Verksamhetsutvecklare har du en central roll i att driva utvecklingsarbeten inom MTR Tech. Du arbetar med att identifiera, analysera och genomföra åtgärder av våra utvecklingsområden som röra allt från processer, arbetsmetodik, verkyg och systemutnyttjande.

Du arbetar bland annat med att:
Initiera, driva och deltaga i förbättringsprojekt inom MTR Tech och relaterade verksamheter inom MTR Nordic.
Löpande följa upp och utvärdera MTR Techs KPIer och nyckeltal samt genomföra verksamhetsanalyser och föreslå åtgärder för effektiviseringar samt resultatförbättringar, inom både underhåll- och supportverksamheter.
Framtagning av material till avtalad rapportering till Trafikförvaltningen (TF), ägare, samt övriga intressenter.
Bistå chefer inom den operativa verksamheten samt MTR Techs ledningsgrupp med analyser, beslutsunderlag och presentationsmaterial vid behov.
Medverka till att uppfylla avtal mot TF genom att arbeta mot uppställda mål avseende säkerhet, kostnadseffektivitet, operationell prestation, kund- och medarbetarnöjdhet i enlighet med VMV, vår vision, mission och värderingar.
Verka som stöd till och coacha chefer och medarbetare inom MTR Tech avseende verksamhetsutveckling och förbättringsarbete
Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, i närheten av tunnelbanestation Blåsut. Din arbetstider är förlagda i huvudsak dagtid måndag till fredag och vi arbetar med förtroende tid. Verksamheten du stöttar arbetar dock dygnet runt och det kan finnas tillfällen där du behöver komma in på annan tid.

Kvalifikationer


Du som söker till oss
För att fungera i rollen trivs du med med utvecklingsarbete och har en god förmåga att upptäcka och analyser samt intiera och driva förbättringar. Du kommer få ansvara för små och stora utvecklingsprojekt samtidigt och är därför duktig på att strukturera upp varierande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär många olika typer av kontaktytor och du har därför även en god social förmåga och kan skapa ett användbart nätverk. I denna rekrytering värdesätter vi dina personliga egenskaper högt.

Vidare har du:
Relevant högskoleexamen som till exempel ingenjör, ekonom eller motsvarande
God analytisk förmåga
Erfarenhet av att driva och leda projekt, processutveckling samt förbättringsarbete
Vi värdersätter om du har tidigare erfarenhet från underhållsintensiv verksamhet företrädandevis inom kollektivtrafik eller transportindustrin.
Mycket god IT-vana då en del av kommande utvecklingsprojekt kommer vara IT-nära.
Dina svenska kunskaper i tal och skrift är mycket goda.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-14
Referensnummer: C91231

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-06-23