Verksamhetsutvecklare MTR Facility Management

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med ett drivet och engagerat team vill vara med att skapa ett Facility Management-bolag i världsklass.

Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du bidra och vara med på den spännande resan att utveckla våra tjänster, både gentemot interna och externa kunder. Nu söker vi en stjärna som ska stötta verksamheten med metodstöd, processutveckling, olika typer av mätningar, uppföljning av KPI:er, rapporter och analyser. Du kommer att vara sammanhållande för MTR Facility Managements arbete med kvalitetsledningssystem, ISO-året, hållbarhetsarbete, förbättringsförslag och WIT (Work Improvement Team) i samverkan med koncernens stödfunktioner. Du kommer också att leda och delta i olika utvecklings- och förbättringsprojekt.

Då MTR Facility Management växer med fler och fler uppdrag kommer du att spela en viktig roll i att bygga nytt och skapa stabila ramverk för att vi ska kunna utvecklas och växa i den takt vi vill.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du är utvecklings- och lösningsorienterad och trivs i en miljö som präglas av snabba förändringar, samtidigt som du tycker om och förstår värdet av systematiskt förbättringsarbete och strukturerad uppföljning.
Du har ett helhetsperspektiv och är pragmatisk, kan självständigt genomföra dina uppgifter och är noga med att alltid slutföra det arbete som du påbörjar. Rollen innebär många kontaktytor, både interna och externa, vilket ställer krav på hög samarbets- och kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Vidare har du:
Relevant högskoleexamen som till exempel civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
Vana att interagera med såväl företagsledning som de medarbetare som utför tjänsterna
Ett par års erfarenhet av arbete inom processorienterad verksamhet, gärna med fokus på förändringsledning eller projektledning
Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Powerpoint och Excel

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi använder oss av tester som en del av urvalsprocessen. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas snabbt så tveka inte att inkomma med din ansökan redan idag.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07
Referensnummer: C94003

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-23