Växlare Natt Bro

Upplands-Bro

Arbetsuppgifter

I rollen som Växlare kommer du huvudsakligen arbeta med förflyttning av pendeltågsfordon i depån och är den sista personen som ansvarar för fordonen innan de åker ut i trafik.

Arbetet innebär:
Planera och iordningställa fordon samt sätta samman vagnar utifrån behov av underhållsintervall och tursättning.
Planera och genomföra utvändig tvätt på vagnarna utifrån underhållsintervall.
Ansvar att rapportera avvikelser gällande säkerhet, arbetsmiljö, miljö och kvalitet.
Arbeta för att åstadkomma ordning och reda på arbetsplatsen.
På ett säkert sätt förflytta vagnar/fordon inom depåområdet och utföra egenkontroll av fordon innan förflyttning.
Utföra enklare fordonsunderhåll

Vi söker nu växlare på heltid till Bro. Tjänsten är på nattschema med arbetstider sön-torsdag kl. 20.00 - 04.30

Kvalifikationer

Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och flexibel. Rollen passar dig om du har förmågan av att arbeta självständigt och är trygg i att fatta egna beslut. Du har även förmågan att driva utveckling och trivs i att arbeta i en blandad roll av administrativa samt fysiska sysslor.

Erfarenhet från likande arbete där du har jobbat med förflyttning av fordon och/eller någon form av planeringsarbete
Vana av att arbeta i Officepaketet och goda kunskaper i Excel
God förståelse för svenska i tal och skrift då du måste kunna förstå och göra dig förstådd med alla dina samarbetsytor. Det kan även förekomma text på engelska.

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att fyllas innan annonseringen går ut. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!
#LI-DNP

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-29
Referensnummer: C154539

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-09-08