Uppdragskoordinator till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR Tunnelbanan är ett serviceföretag som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna spårtrafik i världsklass. Enligt vårt uppdragsavtal ska allt klotter inom vårt avtalsområde saneras inom fastställda tidsramar. De som planerar arbetet och säkerställer att det blir gjort är ett gäng drivna uppdragskoordinatorer, nu utökar vi verksamheten och söker nya kollegor för arbete på deltid!  

En hållbar vardag – gör den möjlig med oss 
Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.  Vi nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Vi vill också vara med och bygga framtidens städer, så att vårt arbete förändrar både resa och destination.  

Att arbeta som Uppdragskoordinator på MTR Tunnelbanan 
Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Som uppdragskoordinator på MTR Tunnelbanan så har du en viktig roll i att säkra att vi uppfyller vårt avtal. Du kommer arbeta i en grupp som består av 8 koordinatorer och en kvalitetscontroller.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se

Din roll hos oss:  
Koordineringsteamet arbetar på ett resurseffektivt sätt och planerar arbetet för saneringsteamet genom vårt ärendehanteringssystem, detta genom att koordinera ärenden och samarbeta för att uppnå våra KPI:er. Vi söker just nu uppdragskoordinatorer på deltid. Arbetet är förlagt varannan helg på kvällstid, fredagar och lördagar. 

Dina huvudsakliga uppgifter är:  

 • Koordinera ärenden baserat på dagligt schema inom avtalstid. 
 • Kvalitetssäkra utförda ärenden och åter tilldela vid behov. 
 • Registrera samtliga hanterade ärenden till SL Skadedatabas. 
 • Med utmärkt service säkerställa att medarbetare får nödvändig information samt vara ett stöd för arbetsledning vad gäller framtagande av KPI:er och övrig information.  
 • Säkerställ att beställning och leverans stämmer överens med de av leverantören framställda fakturorna.  
 • Håll dig uppdaterad i relevanta avtal och överenskommelser med leverantörer.  
 • Uppdatera rutiner och processor inom ditt segmentansvar.  

Du som söker till oss 
För att trivas i rollen stimuleras du av att arbeta i ständig förändring och du har en vilja att själv utvecklas, bidra till verksamhetens utveckling och tänka nytt. Du är kommunikativ, strukturerad och serviceinriktad och har lätt för att tänka ett steg längre för att lösa akuta problem. Noggrannhet och kvalitet är viktigt för dig och du är van att arbeta i parallella processer.  

Vidare har du: 

 • Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet  
 • Gärna erfarenhet av arbetet med koordinering och/eller administration 
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan  
 • Goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat  

Förmåner 
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express. 

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? 
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirna Odish, Gruppchef Operativ Styrning Sanering, via mirna.odish@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Är du den vi söker? Ansök då redan idag, sista ansökningsdag för tjänsten är 31 mars 2020.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Nyckelord: administration, koordinering, service, sanering 

 

 

Publicerad: 2020-03-05