Uppdrags- och bemanningskoordinator

Stockholm

Arbetsuppgifter

Att arbeta som Bemanningskoordinator på MTR Facility Management.
Uppdraget som Bemanningskoordinator innebär att säkerställa den kortsiktiga bemanningen (inom 72 timmar). Befattningen innebär att du fungerar och agerar som arbetsgivarrepresentant, vilket betyder att du ska företräda MTR med rätt inställning i alla lägen.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Ta emot och notera sjukanmälningar och annan frånvaro som uppstått med kort varsel
Du hanterar bemanning av personal och säkerställer att vakanser är täckta för kommande dagar
Du har ett nära samarbete med alla cheferna inom Facility Management
Uppföljning av hanterade ärenden samt hantera statistik och administration.

Vi söker 2st medarbetare som kan arbeta kväll varannan helg och röda dagar. Du kommer att vara stationerad i våra lokaler vid Cityterminalen. Du rapporterar till Gruppchef Servicecenter Start önskas omgående, eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du som söker till oss
Du är en kommunikativ person med mycket god samarbetsförmåga. Arbetet har periodvis hög arbetsbelastning vilket ställer krav på stresstålighet, förmåga att prioritera och snabbt skifta fokus. Du är både noggrann och hjälpsam och trivs när du får variera mellan att arbeta administrativt och hjälpa människor.

Vidare har du:
Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt excel
Mycket god svenska både i tal och skrift
Meriterande med erfarenhet av kundservice och telefonsupport.
Erfarenhet av personalplanering och planeringsverktyget Hastus är meriterande
Eftergymnasial utbildning och kunskap i MTRs kollektivavtal och arbetstidslagstiftning är meriterande

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringen via rekytering@mtr.se Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-14
Referensnummer: C92672

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-06-14