Transportförare till MTR Tech

Stockholm

Vi på MTR Tech söker dig som vill delta och bidra i arbetet med att utveckla och förbättra Stockholms Tunnelbana! 

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med närmare 5000 anställda, spridda över fem verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTRX och MTR Tech. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Din roll hos oss
I rollen som Transportförare kommer du ingå i ett projekt där du huvudsakligen arbetar med att flytta tunnelbanevagnar inom och mellan depåerna på Stockholms Tunnelbanenät. I rollen ingår även lättare underhåll i väntan på nästa transport. Arbetet präglas av höga krav på säkerhet och självständighet, samtidigt som samarbetsytorna är många vilket kräver gott samarbete med både kollegor i depån och Trafikledningscentralen.

I korthet innebär arbetet att:

  • Förflytta tåg och enskilda vagnar inom och mellan depåerna
  • Vid behov genomföra enklare montage och reparationer av mekanisk utrustning samt underhållsarbete
  • Aktivt arbete med säkerheten i åtanke samt bidra till punktlig och tillförlitlig tunnelbaneservice

Du som söker till oss
Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och flexibel. Rollen passar dig om du har förmågan av att arbeta självständigt och har en god kommunikativ förmåga.

  • Erfarenhet från likande arbete där du har jobbat med förflyttning av fordon och/eller mekanisk kunskap/erfarenhet, gärna inom fordonsrelaterat underhåll.
  • God förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har godkänd Trafiksäkerhetsinstruktion för Tunnelbanan kategori 11 eller 13.

Vi söker nu en transportförare som är stationerad i Hammarbydepån, vid Blåsuts tunnelbanestation. Tjänsten avser en tillsvidreanställning på heltid med tider förlagda på dagtid måndag till fredag. Vi tillämpar provanställning.

Vi sätter samhället i rullning
MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi tillhör MTR Nordic koncernen vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 16 oktober. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Produktionschef Karl-Erik Arvidsson via mail karl-erik.arvidsson@mtr.se.

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad: 2020-09-16