Teknisk arbetsledare/teamleader till MTR Tech

Stockholm

Nu söker vi efter en teknisk arbetsledare som vill leda och fördela underhållsarbetet av Pendeltågen i Stockholm. Välkommen in med din ansökan!

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med närmare 5000 anställda, spridda över fem verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Express och MTR Tech.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Din roll hos oss

I rollen som arbetsledare (internt kallat lagledare) bidrar du till vårt uppdrag genom att operativ leda en grupp reparatörer och växlare (depåförare). Du kommer att ansvara för att operativt styra och administrera den dagliga verksamheten inom gruppen samt själv delta i underhållsarbetet.

Arbetet innebär bland annat:

  • Planera, fördela och leda arbetet under skiftet för att fordonen blir klara för trafik i tid.
  • Ansvara för att produktionen uppfyller exempelvis interna säkerhetskrav och kvalitetsstandarder.
  • Ansvara för att produktionen möter uppsatta mål och ständigt förbättras.
  • Löpande följa upp utfört arbete och säkerställa att arbetet är utfört säkert och med kvalité.
  • Delta i produktionen som reparatör eller växlare när tid och möjlighet finns.

Vi har pendeltågsdepåer på tre olika platser i Stockholm; Bro, Älvsjö och Södertälje. Vi söker nu en lagledare till depån i Älvsjö. Du rapporterar till Produktionschef och tjänsten avser heltid med tider förlagda antingen på daggående eller nattgående skift. Tjänsten är ett bra första steg för dig som vill få möjligheten till fortsätt utveckling av din karriär.

Vi sätter samhället i rullning

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi tillhör MTR Nordic koncernen vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som lagledare utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du har en förmåga att få med dig andra samt förmågan att prioritera och ta beslut, även i pressade situationer. Du föregår med ett gott exempel och är en ambassadör för MTR.

Vidare har du:

  • Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
  • Minst 2 års erfarenhet från en relevant befattning inom produktion, gärna inom järnväg.
  • Teknisk kompetens och förståelse.
  • God datorvana och kunskap i Officepaket.
  • Goda kunskaper i det svenska språket samt engelska.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

  

 

 

 

Publicerad: 2020-08-28