Stationsvärdar under sommaren till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och söker nu ytterligare medarbetare som vill arbeta som Stationsvärdar.

Just nu söker vi dig som vill arbeta heltid under sommaren eller deltid under sommaren med kursstarter i maj och juni.

Din roll hos oss
Som Stationsvärd är ditt huvudsakliga uppdrag att ge resenärerna ett bemötande som saknar motstycke. Du bidrar till en resa i en trygg och säker miljö. En viktig del av rollen innebär att identifiera resenärernas behov och på ett professionellt sätt överträffar kundens förväntningar i varje möte.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Säkerställa att resenärerna känner sig välkomna och svara på deras frågor
  • Identifiera resenärernas behov och genomföra försäljning av biljetter
  • Hantera och rapportera alla säkerhetsavvikelser samt arbeta proaktivt för att förebygga att olyckor sker i stationsmiljö
  • Informera vid trafikstörningar och andra händelser som påverkar resenärerna. Arbeta proaktivt genom att erbjuda resenärerna din hjälp
  • Att säkerställa en hel, ren och tryggare kundmiljö, bidra till att hålla stationen fräsch och fri från synligt skräp

Vi söker idag dig som vill arbeta under sommaren hos oss. Vi kommer både att anställa på heltid och deltid. Arbetet innebär tjänstgöring på dygnets alla timmar. Detta innebär att du måste kunna arbeta nattetid samt även tidiga morgnar eller sena kvällar.

Anställningen inleds med en 2 veckors betald utbildning på heltid. Utbildningsstarterna är satta till i maj och juni. 

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja massageförmåner och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Stationsvärd är du extrovert, social och drivs av att överträffa kundens förväntningar. Du brinner för försäljning och att ge service i världsklass. Eftersom du huvudsakligen kommer att arbeta självständigt är du ansvarsfull, lugn och trygg även under stressiga situationer. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Vidare kännetecknas du av att du har god samarbetsförmåga, du är kommunikativ och tycker om att möta nya människor. Självklart har du även respekt för tid och punktlighet.

Vidare har du

  • minst ett års erfarenhet av att arbeta inom service, gärna i form av att ge personlig kundservice
  • godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
  • god förmåga i både tal och skrift i svenska
  • god kommunikativ förmåga på engelska
  • tidigare arbetat skift och även arbetat självständigt, detta ses som mycket meriterande 

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Eventuella frågor besvaras via rekrytering@mtr.se Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning ber vi även om ett utdrag från belastningsregistret. Detta är en visstidsanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Stationsvärd service kundservice världsklass spärrvakt konduktör

Publicerad: 2020-02-13