Sommarvikarier - Lokalvård station

Stockholm

Arbetsuppgifter

MTR söker nu medarbetare till sommaren inom lokalvård för att skapa en ren och trivsam miljö för resenärerna i Stockholms tunnelbanesystem.
Du kommer att vara en del av ett större team av medarbetare. Du arbetar självständigt, men du har alltid arbetsledning tillgänglig och kollegor i din närhet.

Information om tjänst:
Arbetsplats: Du kommer att arbeta inom tunnelbanans stationsmiljöer i Stockholm.
Anställningsinformation och arbetstider:
Vi erbjuder vikariat på heltid under perioden 10 juni 2024 till 31 augusti 2024. En heltidstjänst.
De flesta tjänster innebär arbete dagtid. Du påbörjar då ditt pass mellan kl. 06.00 och 09.00 och avslutar mellan kl. 15.00 - 18.00.
Vi har även ett behov av nattjänster. Du påbörjar då ditt pass ca. kl. 22.30 och arbetar till ca 07.00.
Då tunnelbanan konstant är igång behöver du vara beredd på att jobba flexibelt då arbete under kvällar och i vissa fall nätter kan förekomma.
Lön: Månadslön för denna tjänst är 21600 - 26400 kr + OB, beroende på erfarenhet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Genomföra plockstädning för att hålla en organiserad och ren miljö.
Tömma avfallskorgar för att hålla området fritt från skräp.
Hålla perronger och tåg snygga och prydliga.
Städa toaletter för att säkerställa en fräsch och hygienisk upplevelse för resenärerna.
Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor för att upprätthålla ett rent och tryggt underlag.
Ta bort fläckar från väggar eller fordon för att bibehålla en estetiskt tilltalande miljö.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann och gillar att lösa problem. Du är serviceinriktad och du tycker om att ta ansvar. Arbetet kommer att utföras i våra stationsmiljöer, så du behöver ha förståelse för säkerhet samt tycker om att arbeta bland människor. Du behöver även kunna arbeta självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Krav för tjänsten
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Kunna arbeta varannan helg

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet inom lokalvård
Yrkesbevis från SRY Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL- Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper
Utbildning INSTA 800
Erfarenhet av kontorsstädning
Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2024-06-10

Tidsbegränsad till: 2024-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-01
Referensnummer: C182514

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 9

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2024-03-19