Servicevärdar till MTR Express - Göteborg

Göteborg

MTR Express söker servicestjärnor till Göteborg!

 

Vill du precis som vi leverera en service som slår rekord? Nu söker vi dig som vill bli en del av det fantastiska teamet i Göteborg och jobba ombord på våra röda tåg som servicevärd.

MTR Express är utmanaren på den svenska järnvägen. Med fräscha tåg, starkt kundfokus och ett varmt och peppande gäng kollegor arbetar vi tillsammans för att bli världens bästa tågbolag!

Vi är väldigt stolta på MTR Express eftersom vi har en kundnöjdhet på över 90% – vi är omtyckta och våra kunder gillar verkligen att åka tåg med oss! Det som är extra kul, är att kunderna vill åka med oss just på grund av den service som levereras ombord. Nu söker vi dig, som precis som vi, älskar att skapa en serviceupplevelse kunderna minns.

Att jobba som servicevärd hos oss kräver, förutom att du älskar service, att du är en flexibel person. Du föredrar att ha ett jobb som är motsatsen till att arbeta på ett kontor 9-17. Du är ett proffs på att hantera olika typer av människor och tycker det är kul när spelreglerna för arbetsdagen ändras oförutsett. Vi tror också att du är självgående, det vill säga att du kan ta egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Hos oss jobbar du i team med servicevärdar och lokförare, vilket ställer krav på ett gott samarbete och vilja att skapa schyssta förutsättningar för sina kollegor.


Vad det innebär att jobba på tåget

I rollen som servicevärd är du dels den som driver försäljningen i vårt café och säkerställer att det alltid är rent och snyggt. Du är även den som ansvarar för säkerheten ombord och servering i första klass. Vad som än händer så är du där för att tillgodose våra kunders behov och ge dem en serviceupplevelse utöver det vanliga. 

Du behöver inte ha jobbat ombord på tåg innan, även om det såklart är kul om du precis som några av oss är en riktig tågnörd. Vi kommer att lära dig allt som har med säkerhet på järnvägen att göra plus mycket mer. Rollen som servicevärd är reglerad av Transportstyrelsen och du kommer att genomgå en hälsoundersökning innan du anställs. Läs gärna mer om vad det innebär på Transportstyrelsens hemsida och hör av dig om du har några frågor.


Vad vi erbjuder

Härliga kollegor i ett litet snabbfotat bolag som gillar förändring och att tänka nytt och annorlunda. Vi uppmuntrar alla att komma med förbättringsförslag som bidrar till både en bättre medarbetar- och kundupplevelse – här är du extremt viktig!

En schysst lön med bra villkor. Hos oss får du tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, massage, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra semesterdagar om man väljer tåget framför flyget på längre resor.


Det praktiska

Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Stämmer du in på det som nämnts ovan så tycker vi att du ska söka. Vi söker både heltidsanställda och timanställda och beräknad kursstart är mellan mars - april. 

  • Som servicevärd arbetar du oregelbundna tider och ibland sover du över på annan ort.
  • Det är uniformsplikt och vi lovar att uniformen är både snygg och skön.
  • Hälsa och välmående är väldigt viktigt då arbetet är fysiskt.
  • Vi är även en rök-, alkohol- och drogfri arbetsplats där slumpmässiga kontroller förekommer.
  • För att söka behöver du ha en slutförd gymnasieexamen eller liknande samt vara minst 20 år gammal. 


Om du vill söka

Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV och personligt brev senast den 28 februari 2020 (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Nästa steg i processen kommer vara att genomföra urvalstester, därefter två intervjutillfällen, referenstagning, hälsokontroll samt kontroll av belastningsregister.

 

Har du frågor?

Mejla rekryterande chef Alicia.carell@mtr.se eller hör av dig till oss på mtrxjobb@mtr.se 


MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om oss besök gärna vår hemsida.

Publicerad: 2020-01-31