Service- och driftledare till MTRX (sommarvikariat)

Stockholm

Är du nyfiken på driftledning eller jobbar du redan idag inom driftledning? Triggas du av tanken att vara med när vi bygger det mest omtyckta resebolaget genom en överlägsen serviceupplevelse? Då tycker vi att du ska kliva ombord hos oss på MTRX i sommar!

Nu söker vi dig som kan utbildas på heltid från början av maj (utbildning kan förläggas till viss del till kvällar) och sedan vidare arbeta heltid till slutet av augusti för att täcka upp för sommarsemestrar.

Vilka är vi på MTRX?

Vi är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

Din roll hos oss

Som Service- och driftledare har du en viktig roll i all daglig kontakt med medarbetare och externa samarbetspartners. Du har ett stort ansvar i synnerhet vid trafikstörningar då du är den som håller ihop kommunikationen och fattar beslut om vad som behöver göras. Uppdraget kräver att du är både effektiv och noggrann i ditt arbete samt att du har en ödmjuk inställning till alla som tjänsten samverkar med.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Trafikledning inklusive störningshantering, beslut om kundlösningar, beställning av ersättningstrafik samt intern och extern koordination
  • Fordonsplanering, fordonsstyrning och hantering av felanmälningar
  • Operativ personalledning inom närmsta dygnen
  • Olycks- och avvikelsehantering
  • Systemuppdateringar och dokumentation

Tjänsten är på heltid från början av maj till slutet av augusti. Vi ser gärna att du även efter sommaren har möjlighet att jobba vid behov. Arbetstiden är på rullande schema; dag, kväll, natt och helg. Din placeringsort är Stockholm och rapportering sker till Head of Planning. 

Vem är du?

För att trivas i rollen hos oss tror vi att du är en orädd beslutsfattare med god simultankapacitet och stresstålighet. Då befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder är det av yttersta vikt att du är prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs. Du är affärsmässig med ett säkerhetstänk och ser tydligt hur dina beslut påverkar säkerheten, ekonomin och produktiviteten. Du identifierar dig med våra kärnvärderingar: Ständig Utveckling, Utmärkt Service, Ömsesidig Respekt och Mätbara Resultat. Precis som vi brinner du för hållbart resande och tågbranschen.

Det är meriterande om du tidigare jobbat inom driftledning men inget krav. Du ska minst ha en gymnasial utbildning.

Vad vi erbjuder

Förutom härliga kollegor så får du en schysst lön med bra villkor. Du får tjänstepension, semesterersättning, friskvårdsbidrag, massage, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra semesterdagar om året när de väljer tåget framför flyget på längre resor.

För att söka

Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Stämmer du in på det som nämnts ovan så tycker vi att du ska söka.

Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV senast den 5 mars 2021, av GDPR skäl tar inte emot ansökningar via mejl. 

Vi tillämpar en kompetensbaserad rekryteringsmetod och nästa steg i processen är att genomföra urvalstester. Vill du veta mer om hur det funkar att söka jobb hos oss eller hur det är att jobba med oss, spana då in vår hemsida.

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Linda Goldbach, linda.goldbach@mtr.se eller hör av dig till oss på mtrxjobb@mtr.se 

 

Publicerad: 2021-02-19