Sanerare till kundmiljöer, tunnelbana och pendel

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fler sanerare till vår verksamhet! Som sanerare ansvarar vi för att underhålla och återställa våra miljöer inom kollektivtrafiken. Uppgifter som förekommer är:
Sanering, foliering, målning
Högtrycksspolning
Kembehandling av ytor
Slipning
Spårplock
Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone

Schema och arbetstider:
Samtliga av våra tjänster är heltidstjänster. När du blir anställd kommer du antingen att arbeta dag eller natt och ha ett av nedanstående arbetsscheman:
Dagtjänsten är belagd antingen 07.00-15.45 eller 08.00-17.00 (arbete varannan helg). Arbetet är 4-6 dagar i veckan på ett rullande schema. Du påbörjar och avslutar ditt pass på vårt platskontor i Rådhuset.
Vi har två nattjänster:
Den ena nattjänsten är belagd 20.30-05.00 (arbete varannan helg). Du arbetar 3 nätter ena veckan och 5 nätter andra veckan på ett rullande schema. Du påbörjar och avslutar ditt pass på vårt platskontor i i Älvsjö industriområde.
Den andra nattjänsten är belagd 21:00-06:00 och arbete sker måndag-torsdag. Du påbörjar och avslutar ditt pass på vårt platskontor i Rådhuset.

För samtliga av våra tjänster är det krav på B-körkort med manuell växellåda. Arbetar du natt så kommer du att arbeta i team och färdas med bil mellan ärenden under arbetstid. I dagtjänsten färdas du i huvudsak ensam med kollektivtrafik mellan ärenden, men du kan även behöva använda bil i tjänst. Därför finns krav om att du har B-körkort med manuell växellåda även för denna tjänst.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person är både noggrann och flexibel. Det krävs att du har stor respekt för tid och punktlighet och det är viktigt att ha god fysik då vissa av arbetsmomenten ibland är fysiskt krävande. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det är av yttersta vikt av vara säkerhetsmedveten.

Krav för tjänsten:
B- körkort med manuell växellåda
Mycket goda kunskaper i svenska språket
Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska

Det är meriterande om du har studerat El-, eller arbetat som elektriker, om du har liftutbildning, slipningskompetens eller hantverkserfarenhet. #LI-DNP

Övrigt

Ansökningsprocessen
Välkommen med din ansökan! När du har gjort din ansökan så är nästa steg i denna rekryteringsprocess en intervju med vår chatt-robot Hubert. Inbjudan till denna chatt-intervju får du i ett separat mail. Vi genomför denna chatt-intervju i syfte att ha en fördomsfri rekryteringsprocess som också är snabb och smidig för dig som kandidat! Vid en väl genomförd chatt-intervju så blir du kallad till en intervju på ett av våra platskontor. Som en del i vår säkerhetsrutin får du därefter genomföra en hälsoundersökning.

Viktigt är att använda dina egna ord när du genomför denna chatt-intervju. Att använda ChatGPT eller liknande AI-system kan resultera i att du inte går vidare i urvalsprocessen. Anledningen till detta är att vi vill göra en så rättvis bedömning som möjligt utifrån varje enskild kandidats egen insats, vilket kan försvåras vid AI-användning.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Frågor eller funderingar?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Häller, Talent Acquisition Partner, via fredrik.haller@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2024-09-02

Vi rekryterar med start i slutet av augusti/början av september samt även med starter under senare under hösten.

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-31
Referensnummer: C197695

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2024-06-20