Reparatör till motoravdelningen på MTR Tech

Stockholm

Är du en person som har stort intresse för mekanik och motorer? Du har nu chansen att arbeta med motorer på tunnelbanevagnarna i Stockholm. 

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för resenärer inom den spårburna trafiken. Vi utför löpande underhåll och reparationer av fordon inom järnväg och tunnelbana och arbetar samtidigt med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som reser får en säker, punktlig och hållbar resa varje dag.

Din roll hos oss

Som reparatör kommer ditt arbete innebär reparationer och felsökning av motor och fläktkompontenter.

Arbetet innebär:

  • Underhåll och repararationer av motor och fläktkompontenter
  • Felsökning och byte av komponeter

Vi söker nu en person till vår Hammarbydepå på Motoravdelningen. Tjänsten av ser heltid med tider förlagda på dagtid måndag till fredag.

När du blir en av oss

Vi är över femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Vi på MTR nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Målet är att vårt arbete ska förbättra både resa och destination. I det dagliga arbetet är det våra värderingar som är den röda tråden: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på mtrnordic.se. 

Start beräknas vid så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som reparatör/tågtekniker utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. För att fungera i rollen arbetar du systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer få ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

  • Teknisk/mekanisk utbildning inom motsvarande område
  • Erfarenhet av reparation och felsökning, gärna på motorer och fläktar
  • God datorvana
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

Publicerad: 2021-03-16