Reparatör till Hammarbydepån MTR Tech

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som reparatör arbetar du med att utföra reparationer, akut och förebyggande underhåll. Arbetet innefattar digitalteknik, elektronik och mekanik. Arbetet innebär i korthet:
Upparbetning av förebyggande och avhjälpande underhåll av komponenter enligt gällande instruktioner och föreskrifter
Akuta underhållsarbeten samt underhåll baserat intervaller på tid eller km
Arbete med förbättringsarbete, säkerhet och arbetsmiljö
Övriga relevanta arbetsuppgifter för rollen kan förekomma

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som reparatör hos oss är du driven, noggrann och ansvarsfull. Du gillar utmaningar och förändringar.
Du kommer att ingå i ett team med högt engagemang och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.
Du utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. För att passa i rollen vill vi att du har:
Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
Har läst samt har kunskaper i ellära
Erfarenhet från tågteknik eller liknande är meriterande
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med placering i vår depå i Hammarby vid Blåsuts tunnelbanestation. Arbetet är förlagt måndag till fredag, med tillträde enligt överenskommelse.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för resenärer inom den spårburna trafiken. Vi utför löpande underhåll och reparationer av fordon inom järnväg och tunnelbana och arbetar samtidigt med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som reser får en säker, punktlig och hållbar resa varje dag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-24
Referensnummer: C61130

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-09-24