Projektledare och Avtalscontroller för fastighetsdrift MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR är ett globalt serviceföretag inom spårbunden trafik med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmorna en tunnelbana i världsklass. MTR driver tunnelbanan och pendeltågen på uppdrag av SL. MTR Tunnelbanans Facilty Management-organisation erbjuder koncernens bolag en rad tjänster som fastighetsdrift, lokalvård och projekt inom lokalanpassning för både tunnelbanan och pendeltågen.

En hållbar vardag - gör den möjlig med oss

Vi är femtusen förare, tågtekniker, lokalvårdare, servicevärdar och trafikledare som möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter och upplevelser.

Din roll hos oss

Som Projektledare och Avtalscontroller till  fastighetsdrift är du bolagets expert inom fastighetsaffären. Du ansvarar för kalkyler i offerter samt analys och uppföljning av kontrakterade underleverantörer. I rollen får du möjlighet att vara med om en utvecklingsresa från en liten avdelning till en betydande strategisk roll inom MTR. Du är en nyckelresurs i den fastighetsorganisation som är under uppbyggnad. Det finns ett flertal spännande projekt, stora som små, som du kommer att vara involverad i och du kommer att ingå i ett team bestående av bland annat tekniska förvaltare och fastighetssamordnare. Du rapporterar till fastighetschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ansvara för planering, utformning och kalkylering av fastighetsdrift i anbud och projekt
  • Ta fram kvalitatioch konkurrenskraftiga kalkyler till offerter för merförsäljning
  • Följa upp och analysera prestanda hos underlverantörer inom området
  • Driva, analyseraoch följa upp projektoch aktiviteter kopplade till fastighetsdrift
  • Aktivt delta i uppbyggnaden av MTRs organisation och kompetens inom fastighetsdrift
  • Stötta koncernens ledning och verksamhet med kalkyler, beslutsunderlag, analyser och rapporter kring fastighetsdrift

Du som söker till oss

För att trivas i rollen är du kvalitetsmedveten, utvecklings- och lösningsorienterad och har en stark drivkraft. Du har ett helhetsperspektiv och strategiskt förhållningssätt, samtidigt som du är väl insatt i fastighetsdrift och självständigt kan driva projekt inom området. Du är väl förtrogen med AFF-strukturen och ABFF. Du är självgående, initiativrik och du är noga med att alltid slutföra det arbete som du påbörjar. Rollen innebär många kontaktytor, både interna och externa vilket ställer krav på hög samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vidare har du:

  • Ingenjörsexamen eller motsvarande utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete inom fastighetsdrift med kalkylering, offertarbete, projektledning eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av anbudsarbete.

Förmåner

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner som SL-årskort Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvådsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja massageförmåner och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort.

Vill du arbeta med oss på MTR?

I denna rekrytering samarbetar vi med Level Recruitment. Ansökan görs på följande sida: https://levelrecruitment.se/lediga-jobb/160323/  Urval och intervjuer kommer att ske efter semesterperioden, under augustis andra hälft. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helén Lissäng på 08-120 504 31. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

Publicerad: 2020-07-20