Personalplanerare till MTR

Stockholm

Arbetsuppgifter

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med över 5500 anställda och är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik.
MTR Pendeltågen siktar på att bli ett pendeltåg i världsklass där både medarbetare och resenärer ser MTR Pendeltågen som det självklara valet. Nu står vi inför en ny spännande utmaning då vi den 12 december 2021 tog över driften av Mälartåg. Vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla hållbara samhällen.

Som Personalplanerare har du en väldigt ansvarsfull roll på MTR. Tillsammans med ett sammansvetsat team på 14 kollegor ansvarar du för att optimera planeringen av tågvärdar, lokförare och stationsvärdar för både MTR Pendeltågen och Mälartåg.
Du blir specialist inom framtagandet av välplanerade scheman och har många kontaktytor med såväl kundnära kollegor såsom första linjens chefer. Sedan starten 2016 har Pendeltågen gjort en succéartad turn around och vi söker dig som vill fortsätta på inslagen väg och utveckla vår verksamhet.

Du optimerar schemalösningar för samtliga operativa personalgrupper med ansvar att schemalägga, bevaka, uppdatera och omplanera
Du planerar för utbildningar, arbetsplatsträffar och hanterar semester och övriga ledigheter
Du bidrar med din kompetens inom bemanning och optimering till organisationen

"Som personalplanerare har du en väldigt ansvarfull roll på MTR. Du kommer direkt att få ett stort ansvar för välplanerade schemalösningar och du blir en del av ett fantastisk team. Tillsammans kommer vi att bygga på rollen för främja din individuella utveckling säger Azadeh Farhangi, Chef Personalfördelning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas och aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och resultatorienterad. Du är kommunikativ, serviceinriktad och trivs med att samarbeta och bygga nätverk.

Vidare har du:
Erfarenhet av liknande arbete inom planering
Meriterade med erfarenhet från annan personalintensiv verksamhet
Meriterade med erfarenhet av planeringsmjukvaran IVU
Meriterade med eftergymnasial utbildning

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder en vänlig och dynamisk miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget.

Våra fyra värderingar utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt och mätbara resultat utgör den grund vi arbetar utifrån och genomsyrar vår vardag. Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Urval och intervjuer sker löpande och senast dag för att ansöka är den 4 feb. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-02-16

Tidsbegränsad till: 2022-09-15

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-04
Referensnummer: C70195

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-12-27