Pedagogisk utvecklare till MTR Pendeltågen

Stockholm

Utbildningsenheten på MTR Pendeltågen ansvarar för all operativ utbildning inom hela MTR-koncernen. Enheten driver också MTR Yrkeshögskola som sedan hösten 2017 utbildar lokförare och nu också tågtekniker. Med MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag.

En hållbar framtid – gör den möjlig med oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi är nära sextusen ingenjörer, analytiker, kommunikatörer, lokförare, servicevärdar och många andra som tillsammans håller samhället i rullning och ser till att de som verkligen behöver resa just nu kan göra det på ett tryggt sätt.

Att arbeta som Pedagogisk utvecklare
Du ingår i Utbildningsavdelningen som är en enhet inom HR och en central supportfunktion till alla MTR Nordics verksamheter. Du kommer att lägga en stor del av din tid på att, i tät dialog med chefer som du supporterar, säkra kommande utbildningsbehov för att sedan utveckla lämpliga koncept och metoder för dessa. I ditt uppdrag kommer du att arbeta tätt ihop med planeringsavdelningen och kommer även med att följa upp våra interna utbildare i deras pedagogiska uppdrag.

Vi sätter samhället i rullning
Vårt jobb möjliggör människors vardag och äventyr. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Din roll hos oss
Som Pedagogisk utvecklare hos oss på MTR är du en del i positivt och kompetent team med ett stort engagemang och en vilja att ständigt utvecklas. Du har en rådgivande roll och du är en av våra experter inom pedagogik som planerar och leder utvecklingen av utbildningsmaterial och utbildningsmetoder.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Arbetsleda och följa upp utbildare i det pedagogiska arbetet för att på så sätt säkerställa hög kvalité i våra utbildningar
  • Planera och leda produktion/utveckling av utbildningsmaterial tillsammans med ämnesexperter
  • Att vara sakkunnig och föreslå lämpliga metoder i utbildningsinsatser
  • Utbilda interna utbildningsresurser inom pedagogik vid behov
  • Fastställa kommande årsbehov med tillhörande utbildningsplaner
  • Följa upp, rapportera och utvärdera processer, planer och aktiviteter

Du som söker till oss
Som person är du strukturerad, engagerad och resultatorienterad. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och du har en god relationsbyggande förmåga så att du på ett enkelt sätt kan samarbeta och kommunicera med de roller som du förväntas interagera med. För att trivas hos oss på MTR är det viktigt att du är en lagspelare som kan behålla lugnet även när det dyker upp brådskande händelser. Du trivs i en miljö med hög förändringstakt och du har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill att du ska känna att du har världens roligaste jobb hos oss!

Vidare har du

  • Akademisk examen inom pedagogik, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande
  • Ca tre års erfarenhet av att utveckla utbildningar, gärna för kollektivanställda

Det är meriterande om du har erfarenhet av att projektleda och facilitera workshops. Praktisk erfarenhet av blended learningkoncept är också ett plus.

Förmåner
Vi erbjuder en vänlig och dynamisk miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget Våra fyra värderingar utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt och mätbara resultat utgör den grund vi arbetar utifrån och genomsyrar vår vardag. Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR business partner Sofie Källström på sofie.kallstrom@mtr.se. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är måndag 15 mars. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Pedagogik, utbildningsansvarig, utvecklare, lärare

Publicerad: 2021-02-19