Operatör till Servicecenter för MTR Facility Management Dag och Natt

Stockholm

 

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren och vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling. Nu söker vi Operatör till Servicecenter. Brinner du för att ge service och gillar att vara spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker!

En hållbar framtid – gör den möjlig med oss

Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbeta som Operatör på Servicecenter hos oss

Som Operatör är ditt huvudsakliga uppdrag att på ett säkert och effektivt sätt hantera och kvalitetssäkra ärenden och felanmälningar som inkommer till Servicecenter. Du ansvarar för att på ett professionellt sätt och med förstklassig service hantera kontakten med Servicecenters kunder och samarbetspartners. Du arbetar självständigt med ärenden men samarbetar med och stöttar kollegor vid behov.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och arbetstiderna är förlagda i flera skift under dag- och kvällstid samt även natt. Nu söker vi både personal till våra dags- och kvälltskift och även till natten. Arbetspassen för dagtjänsten är förlagda mellan 06:20 till 22:00 och nattjänsten mellan 22:00 till 06:35. Du kommer att vara stationerad i våra lokaler i vid Cityterminalen. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Ta emot, registrera och sortera ärenden som rapporteras in till Servicecenter via telefon och e-mail från personal inom MTR.
 • Felavhjälpning av ärenden.
 • Rapportera i ärendehanteringssystemet.
 • Analysera och tolka rapporter
 • Bidra till att utveckla och förbättra avdelningens rutiner och manualer.
 • Övervakning av larm för stationer
 • Övervakning av kontantnivå i kassasystem
 • Allmän support över telefon

Du som söker till oss

Arbetet på Servicecenter ställer höga krav på att kunna arbeta strukturerat i många parallella processer samtidigt som du ger utmärkt service. Vi söker därför dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med service i miljöer där det händer mycket. Du har god datorvana.

Du är en person som gillar att hjälpa andra och är serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Då arbetet innebär att hantera många parallella processer och ibland under mycket hög belastning krävs det att du har god stresstålighet. Arbetet ställer höga krav på kommunikativ förmåga, vi ser därför att du har en mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare har du

 • Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet (godkända betyg i svenska, matematik och engelska)
 • Gärna erfarenhet av arbete inom kundservice och telefonsupport
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
 • Goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat

Förmåner

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eyobe Tesfaye, gruppchef Servicecenter, via Eyobe.Tesfaye@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Service, support, kundtjänst, helpdesk, kundservice)

Publicerad: 2020-11-18