MTR Tunnelbanan söker en driven nattchef till vår stationspersonal!

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi sätter samhället i rullning
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbeta som Stationschef (natt) på MTR Tunnelbanan
Som stationschef är ditt uppdrag att coacha, utveckla och leda dina medarbetare som arbetar som stationsvärdar. Du säkerställer att servicen på dina stationer är personlig, säker och effektiv. Som nattchef ser du även till att städning och eventuella felanmälningar hanteras enligt våra rutiner. I rollen som ledare har du en stor påverkan på dina stationers resultat och det är avgörande att du är med och driver framåt så att vi tillsammans kan skapa världens bästa tunnelbana.
Du arbetar operativt och med ett coachande och resultatorienterat förhållningssätt. Detta innebär att du kommer att genomföra utvecklingssamtal, kontinuerliga arbetsplatsmöten samt ansvara för att ditt team får stimulans och utveckling.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Coacha, leda och följa upp dina medarbetare i verksamheten
Tillsammans med dina övriga chefskollegor på natten ta ett helhetsansvar för både egna linjen och hela tunnelbanan
Genom hög närvaro i den operativa driften säkerställa rena, funktionella, säkra och trygga stationer samt hög servicenivå
Säkerställa att den lokalvård som bedrivs under trafikfri tid uppnår kundernas högt ställda krav på rena och hela stationer
Säkerställa att ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt gentemot kund, samarbetspartners och uppdragsgivare både internt och externt
Säkerställa en god arbetsmiljö och vid behov rehabilitering och andra personalrelaterade processer
Samarbeta med berörda avdelningar för ständig utveckling av verksamhet, rutiner och processer

Tjänsten är på heltid och placerad i Liljeholmen. Du arbetar enligt rullande schema nattetid och har medarbetare som jobbar alla dagar i veckan vilket innebär att såväl helgarbete som övriga varierande arbetstider kan komma att förekomma. Du rapporterar till stationsområdeschef.

Kvalifikationer

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som stationschef natt har du ett genuint intresse för att leda och få människor att växa i sin professionella roll. Som person är du serviceinriktad, har ett öga för detaljer och stort kundfokus. Du har lätt för att prioritera, är orädd och kan fatta beslut under pressade situationer. Vidare har du ett tydligt säkerhetsfokus och vill skapa en säker och trivsam miljö för både resenärer såväl som för dina medarbetare.

Vidare har du:
Gymnasieexamen
Körkort
Minst två års erfarenhet från serviceyrke
Tidigare chefsvana från verksamhet med kollektivanställda, gärna från kollektivtrafiken eller transportbranschen, det ser vi som mycket meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana

Förutom trevliga kollegor och en spännande tjänst så kan vi erbjuda både kollektivavtal med tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, rabatt på resor, möjlighet till lunchsubventioner m.m.

Nästa steg i processen är att genomföra våra obligatoriska urvalstester (skickas till dig via mail och besvaras hemma på dator), därefter två intervjutillfällen, referenstagning samt kontroll av belastningsregister.

Vi är mycket nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, vi intervjuar löpande (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Vi ser gärna att du kan starta i början av januari 2023 men vi är flexibla med starttiden.
Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-01-02

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-17
Referensnummer: C102546

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-09-13