MTR Tech söker reparatörer till Hammarbydepån

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som Reparatör arbetar du med att utföra reparationer, akut och förebyggande underhåll. Arbetet innefattar digitalteknik, elektronik och mekanik. Ditt arbete kan även innebära reparationer, avhjälpande och förebyggande underhåll samt felsökning av Stockholms tunnelbanevagnar: framför allt C20 men också CX och C30. Tungt arbete kan förekomma.

Arbetet innebär i korthet:
Reparationer av tunnelbanevagnar och/eller tågkomponenter
Upparbetning av förebyggande och avhjälpande underhåll av komponenter enligt gällande instruktioner och föreskrifter
Underhållsarbete baserat på intervaller på tid eller km
Arbete med förbättringsarbete, säkerhet och arbetsmiljö
Felsökning av vagnar

Övriga relevanta arbetsuppgifter för rollen kan förekomma

Kvalifikationer

Du ska ha:
Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
Har läst samt har kunskaper i ellära
Erfarenhet från mekanisk och elektriskt arbete
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Det är meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
Erfarenhet från industriell produktion med metallbearbetning
Erfarenhet av tågteknik
Erfarenhet av säkerhetskritiskt arbete
Arbetat med Lean/5S
Arbetsledarerfarenhet
Erfarenhet av ritningsläsning
God Datorvana för vissa reparatörsjobb
B-körkort, truck/travers/mobil arbetsplattform

Vem är du?
För att lyckas i rollen som reparatör utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet, gillar problemlösning och har höga krav på säkerheten. Du är ansvarstagande och har en positiv inställning till ditt arbete. För att fungera i rollen är du initiativtagande och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer att ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Erfarenhet krävs

Övrigt

På MTR Tech jobbar nästan 600 tågtekniker och reparatörer, ingenjörer, växlare, svetsare och många andra yrkesgrupper med fordonsunderhåll inom tunnelbana och järnväg, för att se till att samhället hålls i rullning, idag och för nästa generation. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande.
Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.


Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut. Dina arbetstider kan vara skift dag/kväll eller enbart dagtid beroende av vilket projekt du arbetar i.

Varmt välkommen med din ansökan!
MTR Tech

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för resenärer inom den spårburna trafiken. Vi utför löpande underhåll och reparationer av fordon inom järnväg och tunnelbana och arbetar samtidigt med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som reser får en säker, punktlig och hållbar resa varje dag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-31
Referensnummer: C65914

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 17

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-11-11