MTR Tech söker Produktionschef till Älvsjödepån

Stockholm

Arbetsuppgifter

Säkerställa att din personal når uppsatta mål inom depån och produktionen håller rätt kvalitet och levererar.
Bryta ner de övergripande målen på individnivå och hålla regelbundna utvecklings- och uppföljningssamtal.
Stötta i ledning och fördelning av arbetet på ett sätt så att befintlig kompetens utnyttjas på bästa sätt.
Leda och skapa goda förutsättningar för att depån ska kunna leverera mot underhållsplanen
Genom sitt ledarskap fånga upp och driva förändringsarbete i den egna gruppen samt som medlem i lednings/avdelningsgrupp.
Arbeta med uppföljning av medarbetare, arbetsplatsobservationer, disciplinära ärenden och rehabilitering
Medverka vid rekrytering, introduktion och uppföljning av nyanställda.
Agera som förebild och arbetsgivarrepresentant
Ansvara för att information förmedlas från ledning till medarbetare inom det egna teamet, och säkerställer att informationen tas emot.

Tjänsten avser heltid med placering i Älvsjödepån. Gruppen du ansvarar för arbetar nätter och dina arbetstider blir i huvudsak förlagda under nattetid. Du ingår i ledningsgruppen för depån och rapporterar till depåchef för Älvsjödepån.

Kvalifikationer

Du som söker till oss:

För att fungera i rollen krävs det att du är flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är drivande, engagerad och har en god förmåga att få med dig andra. Du är även bra på att ta beslut i pressade situationer samt har en god förmåga att prioritera.

Vidare har du
Dokumenterad erfarenhet av en ledarroll med personalansvar under de senaste tre åren.
Tidigare erfarenhet från verkstad, industri eller annat liknande område med produktionsfokus
Mycket god svenska i tal och skrift.
God IT-vana.
Eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi är meriterande men inget krav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Nyberg, Depåchef på anders.nyberg@mtr.se eller 0766412179

Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Denna roll kräver även att man inför anställningen genomgår en läkarundersökning hos företagshälsovården för att bland annat säkerhetsställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-24
Referensnummer: C120513

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-01-19