Lokförare på deltid till MTR

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som lokförare hos oss är du ansvarig för att köra tåget på ett säkert och tryggt sätt i enlighet med tidtabell så att våra resenärer kommer fram i tid. I en händelserik och utmanande miljö har du alltid dygnet runt-stöd från våra driftledare på det operativa centret och ett team kunniga kollegor att utbyta erfarenheter med.

Du har en central roll i kommunikationen med trafikledning och resenärer, i synnerhet vid trafikstörningar. Du gör stor skillnad för resenärernas upplevelse av resan genom att du möter resenärer på plattformen, kör tåget på ett mjukt sätt och informerar resenärerna ombord.

Dina huvudsakliga uppgifter är att:
Framföra tåget med säkerheten främst samt med fokus på punktlighet, komfort och med minsta möjliga energiförbrukning
Arbeta förebyggande genom att uppmärksamma och rapportera avvikelser och därigenom bidra till ständig utveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta ett par dagar i veckan (deltid ca 20-30 %) där du tillsammans med vår planeringsavdelning kommer fram till ett schema som passar dina behov.

Som lokförare på MTR krävs det att man har en hög säkerhetsmedvetenhet, då säkerheten alltid har högsta prioritet. Vi söker dig som kan agera lugnt och tryggt vid tillfällen då situationen eller trafiken kräver det. Även om man befinner sig ensam i hytten är det viktigt att alltid vara en lagspelare. Vidare har du en lokförarexamen och ett giltigt lokförarbevis.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fantastiska kollegor. Vi har en vänlig miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Våra fyra värderingar genomsyrar vår vardag. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet, spännande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka din personliga utveckling och framtid inom koncernen.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. Läs mer om oss på https://www.mtrnordic.se/jobba-med-oss

Välkommen med din ansökan!
Vi hoppas att du vill följa med oss på resan. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi kommer att göra urval löpande så skicka gärna in din ansökan direkt.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nu söker vi dig som vill arbeta ett par dagar i veckan som lokförare hos oss på Pendeltågen eller Mälartåg!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2023-01-23

Vi önskar att du kan börja så snabbt som möjligt

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-28
Referensnummer: C113411

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-11-18