Lokalvårdare till Stockholm

Stockholm

Arbetsuppgifter

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien för våra fordons frontrutor
Plockstäd
Tömning av avfallskorgar
Tidningshantering
Toalettstädning
Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
Avfläckning av väggar eller fordon

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor inom tunnelbaneområdet och/eller pendeltågsområdet.

Information om anställningen samt arbetstider:

Anställningen inleds med en obligatorisk utbildning på heltid som pågår ca 1 vecka med start 3 april 2023.

Just nu söker vi personal som vill arbeta 22% (endast helgarbete) och personer som vill arbeta 100% (både vardagar och helgarbete, i snitt 40 timmar i veckan). För de som arbetar 22% ser vi det dock som positivt om det finns möjlighet att arbeta 100% under sommaren 2023.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förmågan att tänka utifrån ett säkerhetsperspektiv och arbeta utifrån regelverk. Arbetet kommer att utföras i våra stationsmiljöer, så du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:

Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:

Yrkesbevis från SRY Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL- Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper
Utbildning INSTA 800
B-körkort (manuell växellåda)
Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Namn, Titel, via förnamn.efternamn@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!
#LI-DNP

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2023-04-03

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-26
Referensnummer: C119887

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 16

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-01-24