Lokalvårdare till MTR station

Stockholm

Arbetsuppgifter

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén. Du kommer arbeta i antingen tunnelbanans eller pendeltågens miljöer och områden men vara anställd i bolaget MTR Facility Management.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer eller depåer och fordon
Plockstäd
Tömning av avfallsskorgar
Tidningshantering
Toalettstädning
Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
Avfläckning av väggar eller fordon

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra stationer, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Gärna tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer
Gärna erfarenhet av skiftarbete
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare
Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning t.ex. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX

Urvalstester
Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. För att du ska gå vidare i processen är det viktigt att du genomför urvalstesterna som du kommer att få i ett mejl.

Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Lokalvård, Städning, Lokalvårdare, Storstädning, Golvvård, Maskinstäd, Depå, Service, Kundkontakt

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2022-09-26

Anställningen börjar med en veckas utbildning på heltid.

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-10
Referensnummer: C90811

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 20

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-07