Lokalvårdare med start hösten 2024

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fler lokalvårdare med start under hösten 2024! Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbanesystem. Som lokalvårdare är du delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén av vårt lokalvårdsarbete.

Arbetet som Lokalvårdare på MTR innebär möjligheten att arbeta olika tider på dygnet på ett av följande scheman: dag, kväll eller natt. Vi erbjuder olika sysselsättningsgrader: både deltidsarbete och heltidsarbete, från 22% till och med 100% sysselsättningsgrad. I flera av våra tjänster ingår det helgarbete.

Arbetsuppgifterna som lokalvårdare hos oss kan innefatta följande:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer, depåer och tunnelbanevagnar
Plockstäd
Tömning av avfallskorgar
Tidningshantering
Toalettstädning
Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
Avfläckning av väggar eller fordon
Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
Borttagning av klistermärken och mindre klotter

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor inom tunnelbaneområdet eller på någon/några av våra depåer.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra stationer eller depåområden. Du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning
Körkort B (vi har bilar med både manuell växellåda och med automat-låda)
Goda kunskaper i engelska
#LI-DNP

Övrigt

Ansökningsprocessen
När du genomför din jobbansökan får du svara på några urvalsfrågor. Om du uppfyller grundkraven för tjänsten genom dessa urvalsfrågor, får du genomföra en chattintervju! Vi genomför denna chatt-intervju med många kandidater som söker tjänsten tjänsten, för att så många som möjligt ska få en chans att gå vidare! Vi tror även att detta gör rekryteringsprocessen så smidig som möjligt för dig som söker tjänsten!

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Häller, Talent Acquisition Partner, via fredrik.haller@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 3500 kollegor som driver tunnelbanan, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2024-10-07

Vid anställning kommer du att få möjlighet att starta tjänsten antingen 7 oktober, 21 oktober, 4 november eller 18 november.

Ansökan

Ansök senast: 2024-09-22
Referensnummer: C200998

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 20

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2024-07-10