Ledningskoordinator MTR Tech

Stockholm

Vi vet att många bollar i luften är klyschigt! Men det är charmen med just detta jobbet hos oss. Sök till ledningskoordinator på MTR Tech i Stockholm!

Vill du vara en del av dynamiska och framåtskridande MTR Tech i Stockholm? Som ledningskoordinator kommer ta dig an många olika uppgifter i verksamheten och fungera som support för ledningsgruppens chefer. Du kommer dessutom vara del i ett mindre team för ledningssupport. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech erbjuder dig en stimulerande och omväxlande roll med stor möjlighet att lägga en god och bred grund för att sedan utvecklas mer i företaget om några år. Du kommer få stor insyn i verksamheten, bredda ditt kontaktnät och på så vis tillskansa dig ny kompetens samt stärka ditt professionella nätverk. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Ledningskoordinator kommer vara:

  • Koordinera och administrera diverse uppgifter
  • Bidra och stötta ledningens chefer genom förberedelser, genomförande och uppföljning
  • Sätta ihop presentationer
  • Hålla ihop och följa upp aktivitetslistor mm
  • Annan kalenderhantering

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst tror vi att du har en relevant bakgrund där du lyckats med koordinering och samarbete i tidigare roller. Du bör ha någon erfarenhet av att driva mindre projekt samt god datorvana och serviceorientering för att stötta i administrativt arbete såsom att sätta ihop presentationer, sammanställa rapporter och analysera viss data. 

Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationell kontakt bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du är en person som gärna vill vara med "där det händer" och trivs i en dynamisk och föränderlig miljö där du självständigt får bidra till att ta verksamheten framåt i kombination med administrativa arbetsuppgifter tillhörande stöttning av chefer i ledningsgrupp. Du är strukturerad samtidigt som du gillar att komma med nya lösningar och perspektiv vad gäller t.ex. arbetsprocesser och rutiner internt. Du är relationsskapande och nyfiken till din natur och har en hög energinivå.

  • Är strukturerad och tydlig i kommunikation
  • Resultatinriktad med förmågan att ta ägandeskap av uppgifter och driva dem självständigt
  • Fokus på samarbete och vi lyckas tillsammans
  • Har en förmåga att leverera resultat i en dynamisk, snabbrörlig miljö där externa villkor fort ändras
  • Har en förståelse för digitala lösningar och vana av moderna arbetssätt.

Vidare besitter du goda kunskaper i Microsoft Office-paketet , lätt att lära och förstå olika typer av system samt har flytande kunskaper i både engelska och svenska, såväl i tal och skrift. Har du dessutom ett extra intresse och fallenhet för just kommunikationens betydelse för en organisations framgång är det meriterande.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på huvudkontoret för MTR Tech, baserat i Älvsjö i Stockholm. Detta är rekrytering, med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid med 40h arbetsvecka och förväntas starta så snart rätt person är på plats.

MTR TECH

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg.

 

Publicerad: 2021-02-01