Learning & Development Digital Specialist

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som Learning & Development Digital Specialist ingår du i Utbildningsavdelningen som är en enhet inom HR och en central supportfunktion till alla MTR Nordics verksamheter. Du är ansvarig för Operativa utbildningars digitala roadmap samt utveckling av e-kurser för alla bolag inom MTR-koncernen. Du kommer, i tät dialog med L&D Business Partners, ta fram årsplaner och säkra kommande utbildningsbehov för att därefter projektleda, producera och utveckla lämpliga e-kurser. I ditt uppdrag arbetar du även tätt ihop med MTR Nordic samt IT-avdelningen och stödjer vår övergripande strategi Moving Generations i syfte att modernisera och effektivisera utbildningar. Övriga arbetsuppgifter innefattar bland annat budgetarbete, planering, uppföljning och projektledning vid utvecklingen av utbildningsmaterial och utbildningsmetoder samt ansvara för kontakt, uppföljning och leverans när vi använder oss av externa leverantörer.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Ansvara för och driva Operativa utbildningars Digitala Roadmap
Planera och leda produktion/utveckling av digitalt utbildningsmaterial tillsammans med ämnesexperter
Projektleda, skriva manus och producera e-kurser tillsammans med ämnesexperter
Filma och redigera material till e-kurser
Följa upp, rapportera, utvärdera och utveckla digitala utbildningar med hjälp av vårt LMS för att på så sätt skapa effektiviseringar
Ansvara för utbildningsleverantörer inom e-kurser och digitala lösningar
Sörja för goda relationer och bra samarbete med andra bolag och avdelningar inom MTR

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad, ansvarstagande, engagerad och resultatorienterad. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och du har en god relationsbyggande förmåga som innebär att du på ett enkelt sätt kan samarbeta och kommunicera med olika parter.

För att trivas hos oss på MTR är det viktigt att du är en lagspelare som kan behålla lugnet, även när det dyker upp brådskande händelser. Du trivs i en miljö med hög förändringstakt och du har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill att du ska känna att du har världens roligaste jobb hos oss!

Vidare har du:
Mycket goda kunskaper i Articulate Rise och kan hantera Storyline 360 vid behov
Kan hantera lättare videoproduktion som kan behövas i de e-kurser som produceras
Mycket goda kunskaper i att projektleda e-learning produktion från start till mål
Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster
Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel och Powerpoint.
Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Detta då kommunikationen kommer att ske på dessa språk.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annahita Yassarati Ölcer, HR Business Partner, via annahita.yassaratiolcer@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-05-01

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-02
Referensnummer: C125214

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-02-14