Learning and Development Business Partner

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som Learning & Development Business Partner har du en central roll på MTR. Du arbetar både strategiskt och operativt och driver utveckling innanför ditt ansvarsområde. Du blir ansvarig för ett eller flera bolag inom MTR-koncernen och säkerställer att alla operativa utbildningar genomförs med högsta kvalitét.
Tillsammans med både ledningsgrupper och andra beslutsfattare arbetar du bland annat med att ta fram årsplaner och utveckling av utbildningskoncept. 

Tillsammans med 10 kollegor i teamet Learning & Development arbetar du för att leverera en utbildningsprodukt av världsklass. Du projektleder olika workshops med fokus på att utveckla MTR:s utbildningspaket. En stor del i ditt uppdrag är att aktivt coacha, utveckla och supportera bolagens chefer och utbildare i utbildningsrelaterade frågor.

Dina huvudsakliga uppgifter är att:
Driva och utveckla koncept innanför utbildning

Projektleda utvecklingen av utbildningsmaterial och utbildningsmetoder

Ta fram och säkerställa årsplaner innanför utbildning
Supportera ledningsgrupper och operativa chefer med analys, beslutsunderlag och rapporter vid behov

"Att arbeta på MTR:s utbildningsavdelning är att sitta som spindeln i nätet med ett stort kontaktnätverk inom samtliga bolag inom MTR koncernen, där det finns en stor mix av arbetsuppgifter, projekt och med stort fokus på utveckling. Som ledare tror jag på att ett närvarande ledarskap och ett eget ansvar för medarbetaren skapar de bästa förutsättningarna för både individens och gruppens utveckling" säger Peter Theorell, Chef Operativa Utbildningar

Kvalifikationer

Som person är du driven, strukturerad och resultatorienterad. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har lätt för att bygga relationer i en komplex miljö. Du trivs i en miljö med hög förändringstakt och du har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling.

Vidare har du:
Akademisk examen inom ekonomi, beteendevetenskap eller liknande

3-5 års erfarenhet av att driva projekt, analysarbete och utveckla nya arbetssätt

Det är meriterande om du har arbetat med att utveckla nya koncept innanför utbildning

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder en vänlig och dynamisk miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget.Våra fyra värderingar utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt och mätbara resultat utgör den grund vi arbetar utifrån och genomsyrar vår vardag. Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Utbildningschef Peter Theorell på peter.theorell@mtr.se. Sista ansökningsdag är 4 feb. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester och urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-04
Referensnummer: C72459

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-01-14