LKV Fordonsvård Pendeltåg

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu Lokalvårdare som vill arbeta med fordonsvård i våra pendeltågsdepåer, Bro, Älvsjö eller Södertälje. Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Just nu söker vi medarbetare som ska arbeta med basstädning och trafikstädning av våra fordon, samt några som kan arbetat med storstädning, sätestvätt och sätesbyten.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och fordon
Plockstäd
Tidningshantering
Maskinskurning/moppning av golvytor
Avfläckning av fordon
Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
Borttagning av klistermärken och mindre klotter

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Arbetet är förlagt nattetid, och du kommer att arbeta varannan helg. Du arbetar deltid med en sysselsättningsgrad på 25%. Eftersom arbetet genomfört nattetid är det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet kommer att utföras inom våra depåområden och du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer
Erfarenhet av nattarbete
Körkort B

Ingen erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Hösten 2022

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-14
Referensnummer: C96507

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-07-15