Kundservicevärdar på heltid till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Arbetsuppgifter

Rollen som kundservicevärd innebär att du hjälper till att höja kundservicenivån ytterligare och säkerställa en bra kundupplevelse under hela resan i Stockholms tunnelbana. Arbetsuppgifterna varierar beroende på station, men innebär i huvudsak att erbjuda en lugn och synlig närvaro samt en tillgänglig service för våra resenärer. I detta ingår att svara på frågor och assistera vid biljettköp, bistå med service vid spärrarna, hjälpa resenärer med särskilda behov och i allmänhet vara med och skapa en tryggare tunnelbana. Vill du ha ett arbete med variation där utmärkt service är ditt ledord då du möter kunder och resenärer varje dag? Då är denna roll något för dig! Vi söker just nu Kundservicevärdar på heltid till MTR Tunnelbanan med start i maj 2024. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du är minst 18 år gammal.

Som Kundservicevärd har du som mål att genom närvaro skapa trygghet för våra resenärer samt att säkerställa att våra kundmiljöer är rena, trygga och uppdaterade med rätt information. Du är den första länken i en kedja av roller som ska säkerställa att alla avvikelser i tunnelbanan saneras eller åtgärdas inom uppsatta tidsramar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Utför aktiv rond för att upptäcka och åtgärda mindre avvikelser i kundmiljöer.
Rapportera avvikelser genom ärendehanteringssystem i smartphone.
Assistera närmsta chef för att säkerställa säkerhetskrav, skyltning och funktionalitet enligt standard.
Assistera resenärer vid trafikstörningar och evenemang.
Tillhandahålla kundservice och hjälp till resenärer vid behov av information eller assistans.
Assistera vid spärrar, biljettkassor och plattformar, samt aktivt delta i olika arbetsfunktioner.
Delta i öppning, stängning och rasteravlösning.
Bemanna servicediskar under kortare perioder.
Samla in hittegods från servicediskar och leverera till uppsamlingsstationer samt fylla på material.

Flexibilitet är nyckeln i detta arbete, med varierande arbetstider som kan inkludera tidiga morgnar eller sena kvällar. Ditt skift kan också förändras över tid. Du kan förvänta dig att ansvara över öppning och/eller stängning av station utanför de vanliga kollektivtrafiktiderna, vilket innebär att du självständigt måste kunna ta dig till och från arbetsplatsen. Körkort är inget krav, men vi förväntar oss punktlighet och tillförlitlighet i enlighet med ditt schemalagda arbete på både vardagar och helger.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Kundservicevärd är du en person som gillar att hjälpa andra och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Arbetet ställer höga krav på att arbeta noggrant och strukturerat för att upptäcka alla avvikelser och rapportera dessa på ett korrekt sätt. Du träffar dagligen många olika människor, ofta i en högljudd och stökig miljö, varpå du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga. Arbetet är mycket rörligt och du går upp mot 20 000 steg per arbetspass. Därför är det viktigt att du har en mycket god fysik.

Vidare har du:
Krav på godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska.
Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med service i kundtäta och händelserika miljöer
God datorvana, då registrering sker via dator och smartphone
Stark kommunikativ förmåga på svenska, både i tal och skrift
God kommunikativ förmåga på engelska

Vi rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden har löpt ut. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du uppfyller kraven och är intresserad av att bli en del av vårt team, är du välkommen med din ansökan!

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev, för att främja en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess, med stöd från Hubert.ai.

Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella chatt-robot Hubert. Den tar cirka 15-20 minuter och är en smidig process för dig som kandidat.

För att säkerställa lämplighet använder vi personlighets- och lämplighetstester samt genomför ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning genomför vi även en bakgrundskontroll.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. Sedan 2009 innehar MTR Tunnelbanan helhetsansvaret för planering, drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av AB Storstockholms Lokaltrafik (SL). Varje dag genomförs drygt 1 miljon resor hos oss. Det motsvarar nästan hälften av alla resor med kollektivtrafik i Stockholms län. Vårt arbete handlar om att göra skillnad på plattformen, på tågen och i människors liv. Vi samarbetar med flera olika aktörer i Stockholm för att tunnelbanan ska vara tillgänglig för alla. Det är detta vi kallar för Stockholms blodomlopp.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2024-05-06

Anställningen inleds med en ca två veckors lång utbildning på heltid. Säkerställ gärna att du kan vara tillgänglig innan du lämnar in din ansökan. Utbildningen är betald och kräver 100% närvaro, engagemang och godkända resultat.

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-03
Referensnummer: C176760

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 8

Kontakt

Kontaktpersoner

Läs mer

Läs mer: om Hubert här!

Publicerad: 2024-02-07