Koordinator verksamhetsutveckling

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som koordinator verksamhetsutveckling på MTR Facility Management kommer du att få vara med på den spännande utvecklingsresa som företaget just nu är inne i. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att stötta verksamheten med expertis i verksamhetens IT-system och kunna utbilda verksamheten i att använda dessa system på ett effektivt sätt. Du kommer också att arbeta med att sammanställa rapporter och analyser till både verksamheten och till våra kunder. Som koordinator är du vidare ansvarig för att samordna och förvalta informationen på delar av intranätet och bolagets gemensamma arbetsytor.

På MTR använder vi oss av ett arbetssätt som heter WIT (Work Improvement Team) och i rollen som koordinator kommer du att vara MTR Facility Managements WIT-ambassadör och i det utveckla och följa upp bolagets arbete med WIT och förbättringsförslag. Du kommer att få dokumentera och utveckla verksamhetsövergripande processer och rutiner. I din roll ligger också att planera och genomföra olika aktiviteter kopplat till uppföljning och förbättring av verksamheten.

Du kommer tillhöra avdelningen Operational development som utöver koordinator består av verksamhetsutvecklare och en säkerhetsspecialist. Ni rapporterar alla till Head of Operational Development. Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen men också med övriga delar av MTR Facility Management och MTR-koncernen.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad, samtidigt som du tycker om ordning och reda. Du är kommunikativ och prestigelös. Du har lätt för att sätta dig in i IT-system och är intresserad av att utnyttja hela potentialen i dessa. Du är strukturerad, pedagogisk och sätter en ära i att leverera i tid med rätt kvalitet.
Rollen innebär många kontaktytor, både interna och externa, vilket ställer krav på hög samarbets- och kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Vidare har du:
Gymnasieexamen eller motsvarande
Ett par års erfarenhet av arbete i operativ verksamhet
Gärna erfarenhet från en koordinerande eller arbetsledande roll.
Erfarenhet från system som myMCS, Avista, Canea, Compass och Sharepoint är meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Powerpoint och Excel

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-18
Referensnummer: C109393

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Erika Widholm

Publicerad: 2022-11-16